2777
2789
عنوان

میخام رگمو بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 49 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دختر خوب این چه کاریه ؟ این روزها هم می گذره.  آدم عاقل این مواقع خودش کنترل می کنه 

نهایتش رگت زدی و یه عمر اعصاب دستت قطع شد و دیگه نتونستی با اون دستت کار کنی و تا آخر عمر پشیمونی برای خودت داری 

از اون طرف یه خاطره وحشتناک و فوبیا برای خواهر و برادر کوچیکت که همه امیدشون به تو هست درست می کنی و کل زندگیشون نابود می کنی 

مادرت هم می خواد از بابات انتقام بگیره تو رو وسیله کرده؟  این چه حرفیه که یه آدم بالغ و عاقل می زنه؟  مادرت اگه تو موقعیت های حساس درست رفتار می کرد زندگیتون الان این نبود!

الان نبین نهایت یک سال دیگه شوهر می کنی و می ری و خواهر و برادرت به امید تو میان هر بار خونه ات و بهت سر می زنند و تو می شی تکیه گاهشون !   نه اینکه فروبپاشی و خانواده رو داغون کنی!

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

بابام از اول از نامزدم خوشش نمیومد دیشب اومده بودن بعد بابام پاشد رفت مامانم گفت چرا منو باهاشون تنه ...

بابا خودکشی نکن قیامتت میسوزه 

مامانتو نرم کن 

برای بابات دعا بگیر راضی میشه 

این فکرای پلیدم ازسرت بیرون بریز

آخه یه پسر ارزش این همه قشقر و دعوا تویی خانواده رو داره اه

میدونم ولی اونم طلاقم نداد 

دیگه مهم نیست میخام برم اون دنیا جهنمم برم راضیم فقط بمیرم تموم شه این دنیا

خودکشی گناه کبیره است برو گازو روشن کن دستتو بگیر رو اتیش یذره بسوزه ببین میتونی تحمل کنی اتیش اونجا با اینجا قابل مقایسه نیست میری تو تاریکی مطلق اینکارو با خودت نکن زندگی پس از زندگی رو نمیدیدی عاقبت خودکشی کرده ها واقعا وحشتناکه تا زمانی که عمرت مقدر شده تو این دنیا زندگی کنی اون دنیا باید عذاب بکشی تا تازه مجازاتت شروع بشه یه ثانیه اینجا هزار سال اونوره بگیر برو تا اخرش.

دختر خوب این چه کاریه ؟ این روزها هم می گذره. آدم عاقل این مواقع خودش کنترل می کنه نهایتش رگت زدی و ...

دعا کن بمیرم فقط دعا کن تموم شه

الانم نشسته به من بدو بیراه میگه