2777
2789
عنوان

یه جا پیشنهاد بدین که

| مشاهده متن کامل بحث + 147 بازدید | 31 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

صادقیه مرکز خرید و کافه ندارع ؟جردن چی ؟!

صادقیه شلوغه مرکز خرید داره اما کافه فکر نمیکنم 

جردن نرفتم سرچ کنید 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
والا🤷‍♀️ بیا ما بریم قدم بزنیم 👭

قدمم بزنیم سرده

بیا بریم بغل بخاری نون پنیرمونو بخوریم😐

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/

اطلس مال

نیایش مال

کاخ نیاوران هم دو سه ماهی یبار میریم خیلی ذوق میکنیم خیلی خوش میگذره 

پارک ارم

کنسرت هم هر از گاهی خوبه 

کاخ گلستان 

توی دزاشیب یه رستوران هست پلوخورش با بچه ها پاتوقمون اونجاست هم خوشمزست غذاهاش خوبه هم تو ظرفای کیوت بهمون میدن

کاربری دست 
اطلس مالنیایش مالکاخ نیاوران هم دو سه ماهی یبار میریم خیلی ذوق میکنیم خیلی خوش میگذره پارک ارمکنسرت ...

ممنون مثلا جایی باشه بخواین خیابوناش بگردیم هم یه چیزی بخوریم میشناسین بالاشهر ترجیحا 

ممنون مثلا جایی باشه بخواین خیابوناش بگردیم هم یه چیزی بخوریم میشناسین بالاشهر ترجیحا

فرشته برای دور دور خیلی خوبه عصر ها خیلی کیف میده ما بعد دانشگاه میریم البته که اونجا پاتوق کسایی که میخوان یه پارتنر پیدا کنن هم هست 

ولیعصر قدم زدن خیلی خیلی خوبه 

بام تهران رو گفتم 

الهیه خوبه 

اندرزگو با ماشین هم خوبه

کاربری دست 
قدمم بزنیم سردهبیا بریم بغل بخاری نون پنیرمونو بخوریم😐

ها والا پتوم بکشیم رو پامون چایی بخوریم حرف بزنیم 😂

من تظاهر کردم که بی مادری درد نداره اما دردش تموم استخون های سینم رو شکست 💔

بلوار فردوس مغازه و لباس و اینا هم داره

اگه خرید و اینا دوست داری اطلس مال رو گفتم خیابون بخوای باشه هفت حوض خوبه حال و هوای مغازه هاش قشنگه خیلی وقتا تخفیف داره رستوران و اینا هم داره 

کاربری دست 
فرشته برای دور دور خیلی خوبه عصر ها خیلی کیف میده ما بعد دانشگاه میریم البته که اونجا پاتوق کسایی که ...

با مترو میشه رفت فرشته ؟کجا باید پیاده شدیم و اینکه مغازه و اینا هم داره برای گشتن ؟

ها والا پتوم بکشیم رو پامون چایی بخوریم حرف بزنیم 😂

اره حقققق

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/