2777
2789
عنوان

مهمون فوضول😒😒

| مشاهده متن کامل بحث + 815 بازدید | 57 پست
مگ شوهرم گوش میده میگم بیا فرشو بدیم قالیشویی دعوا راه انداخت میگه دیوونه ای

هروقت که ایشون رفتن بیرون تماس بگیر با یه قالیشویی بعضیاشون کارگرم دارند میان جمع میکنن میبرن  و حتما الکل پاشی کنین سلامتی مهم تره الان دعوا باشه اشکالی نداره ولی بعدا خدای نکرده گرفتار بیماری بشین دیگه چاره ای نیست

«شاهی بدون کلاه»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بدم میاد از مهمون فضولیعنی چیشاید آدم وسیله ای قائم کرده باید برن بگردن!!!یه نفرم اومد خونه من تمام ...

این انتر خانومم همه جارو نگا کرد بابا شاید طرف دوس نداره الان اینستا هست پینترست هست دوره گشتن تو خونه  مردم گذشته چقد ملت بیکارن متنفرم از ادم فوضول نمیگن شاید بهم ریخته باشه شاید دوست نداشته باشن این زنیکه دوسال دانشگاه رفته سرکار میره انقدم ادعا داره ک نگو 

هروقت که ایشون رفتن بیرون تماس بگیر با یه قالیشویی بعضیاشون کارگرم دارند میان جمع میکنن میبرن و حتم ...

https://www.ninisite.com/discussion/topic/14037979/%DA%86%D8%B1%D8%A7

میشه این تاپیکمو گزارش بزنی لطفا؟

دلی که پُر از درد است جایی برای آرزو ندارد 🖤✨️ کاربر جدید نیستم..

هروقت که ایشون رفتن بیرون تماس بگیر با یه قالیشویی بعضیاشون کارگرم دارند میان جمع میکنن میبرن و حتم ...

میترسم بخدا شوهرم ی سلیطه تی دومی نداره منم وسواسم باز ول نمیکنه میگه دیوونه ای مریضی خاک توسرت و اینا تجربشو داشتم  دفعه پیشم پسر خالش اینا اومدن خونمون بچشو رو فرش بدون زیر انداز پوشک کرد دستاشم نشست 

میگم ابجی من از مهمون شانس نیاوردم

شانس منه خواهر تا حالا ی مهمون درست حسابی نیومده خونم هرچی دربو داغون فوصول و پروعه میان بخدا تو حمو ...

ابروی شما نرفته،اون باید خجالت بکشه که به حریم خصوصی شما سرک کشیده

مگه حمام نگاه کردن داره؟

اعصابت خرد نکن چند روز بگذره یادت میره

جاهایی که قابل شستن و تمیز کردن هست تمیز کن بقیه رو هم بی خیال شو

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....