2777
2789
عنوان

در سمی بودن اینجا همین بس ک

| مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 24 پست
تاپیک قبلش رو ببین اول خودش اومده پز دادع و چرت و پرته گفته 😏شوهرت حتما پولداره و خوشتیپه و از این ...

اقا ب فرض من پز دادم دیگه انقد کمبود ندارم عکس ماشینمو بذارم اینجا . 😁

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همه حرفهات خجالت نمیکشی میگه متاهلم نخ میدی

نخ دادم؟؟ میگه هر کسی با هم سطح خودش گفتم من سطح پایین نیست ک برم با هم سطح خودمه . حالا من ک راس گفتم . اون بنده خدا رو نمیدونم

من ک چیزی نگفتم . همونجا عکس بنز گذاشت و گفت ماشین همسرمه. بعد گفت ببخشید ک ناراحتت کردم 😂 چقد شخص ...

بخون پستهاتو چرت و پرت زیادی گفتی 

شوهرت پولداره خوشتیپه فلانه 

بنده خدا چیزی نگفت فکر کرد از این جوونهایی هستی ک از زندگی و ازدواج بخاطر شرایط مالی نا امیدی منظورش این بود میتونی یکی پیدا کنی کم توقع باشه لزوما نیاز به چنین چیزهایی نیست

مخصوصا اینقدر گفتی تو شوهرت مولدار تو شوهرت فلانه بهش عشق میورزی این چه طرز صحبت با یه خانم متاهله که بچه داره مگه برای پول ازدواج کرده اینجور تحقیرش میکنی

گفت و گو و سوال اوکی هست . ولی برای زدن تاپیکای شخصی و جملات عشقولانه گذاشتن عکس فیک از زندکی شخصی ...

شما آقایون اینجارو ترک کنید ما خانوما خودمون با پز دادن هم دیگه کنار میایم شما نگران اونش نباش

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️
بخون پستهاتو چرت و پرت زیادی گفتی شوهرت پولداره خوشتیپه فلانه بنده خدا چیزی نگفت فکر کرد از این جوون ...

همه این حرکتا ی طرف . اونجایی ک میگه منم سطحم پایینه و بعد عکس بنز میفرسته و میگه این ماشین شوهرمه ی طرف . 

قبول کنید . اینجا بدشون نمیاد ی جلب توجه کنن. 

جالبه تهشم میگه ببخشید اگه ناراحت شدی!

شما آقایون اینجارو ترک کنید ما خانوما خودمون با پز دادن هم دیگه کنار میایم شما نگران اونش نباش

ما ک ترک میکنیم . ولی این حرکات چیپ رو نکنید . زشته. با ماشین ی بدبختی ب اسم ماشین شوهر پز ندید

تاپیک قبلش رو ببین اول خودش اومده پز دادع و چرت و پرته گفته 😏شوهرت حتما پولداره و خوشتیپه و از این ...

اهاا 

من اصلا نگاه نکردم به تاپیکشون

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................