2777
2789
عنوان

از اون روزی که رفیقام منو با رل پزشکم دیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 809 بازدید | 65 پست

نمی‌دونم چرا این داستان همیشه واسه پزشک هاست 

مثلا من که ریاضی بودم هیچوقت نمی‌دیدم کسی با دوست پسر کامپیوتر پز بده!!

مگه واقعی پزشکی چی داره که آنقدر افتخاره دوست پسر پزشک داشتن؟ ( منظورم استارتر نیست)

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خودت چه رشته ای هستی؟من کنکوریم با یه دانشجو پزشکی که همشهریم هست تقریبا وارد رابطه شدیم یعنی اون پی ...

بله اشتباهه 

این داستانا برای بعد کنکوره

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

مگه شوهرت شده که حسادت کنن رلت فردا میشه رل یکی دیگه تو می گی اکست

لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .
دقیقا رل زدن که افتحاری نداره اصلا

😂😂😂 حالا آدم ازدواج خوبی داشته باشه و اینا هم عالیه اما به نظرم آدم باید خودش جوری باشه که قابل افتخار باشه نه به خاطر اینکه پسر مردم پسر خیلی خوبیه😐 

کاری ندارمولی من هرگز سمت پزشکا نمیرم هیچوقت۹۹ درصدشون با همه میلاسن

ای وای بد شد که😂😂😂 البته حرف تو کامل رد نمیکنم ولی ۹۹ درصد هم خدایی نیست

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

بنده خدا پز که نداده مشکلشو گفتع😐🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

نه بابا استارتر رو نمیگم

کلی گفتم ، واسه دوست های استارتر حتی

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

اما دوست ندارم از دستش بدم):

بهش بگو تا بعد کنکور بهش پیام نمیدی 

اگه صرفا میخوایش چون دانشجو پزشکی هست خودت قبول شو یه عالمه همکلاسی پیدا کنی😂😂 میخوای هم من برات از بین همکلاسی هام پیدا کنم 

ولی اولویت درستا

ولی خودمونیم کلا از دانشجویی نچسبینااااا...‌از الان طبقه بندی کردین همووو نمی‌دونم فوریت پرستار بهیار یعنی چی خب آخه..‌فعلا همه تو یه سطح هستین چرا فکر میکنید اونی که پزشکی میخونه الان خیلی نسبت به بقیه آسه..دیگه هیچیزش مهم نیست