2777
2789
عنوان

از اون روزی که رفیقام منو با رل پزشکم دیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 844 بازدید | 65 پست
ای وای بد شد که😂😂😂 البته حرف تو کامل رد نمیکنم ولی ۹۹ درصد هم خدایی نیست

عزیزم شاید امار واقعی این نباشه ولی چیزی ک من دیدم اینجوریه... دوستم همسرش دکتره

شوهره با کل شهر هست 

چنتا دیگه هم دیدم اینجوری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی خودمونیم کلا از دانشجویی نچسبینااااا...‌از الان طبقه بندی کردین همووو نمی‌دونم فوریت پرستار بهیا ...

چقدر علوم پزشکی مزخرفه دانشگاه ما اصلا اینجوری نیست همه مثل هم هستن هیچ کس پز رشتشو نمیده از ادمهای مغرور بدم میاد

ترم چندی 🤦‍♀️

ببین امیدوارم بعدا همین رل پزشکیت جلو بقیه سنگ رو یخت نکنه به عنوان آدم با تجربه ای که چند سال تو این محیطم دانشکده پزشکی دیگه شده خونه من قشنگ همه رو میشناسم میبینم تو کلاسمون یه پسره پزشکی هست که همه چی دانشگاه دستشه خیلی هم روش حساب میکنن با استادا رفیقه هر برنامه ای تو دانشکده باشه رییسش اینه تهش با یه پرستار وارد رابطه شد اوایل دختره مغرور شد و نصیحت های دوستاشو میزاشت پای حسادت ولی وقتی به فنا رفت تازه فهمید جریان چیه ببین تو دانشکده پزشکی دختراش به کسی محل نمیدن پسراشم میرن دنبال رشته ها دیگه خیلی موزی و مغرورانه وارد رابطه میشن ولی تهش اتفاقا خوبی نمیوفته

عزیزم شاید امار واقعی این نباشه ولی چیزی ک من دیدم اینجوریه... دوستم همسرش دکترهشوهره با کل شهر هست ...

اره متاسفانه هست من اصلا انکار نمیکنم 

ولی حالا ۹۹ درصد کمی اغراق آمیزه😅

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

ترم چندی 🤦‍♀️ببین امیدوارم بعدا همین رل پزشکیت جلو بقیه سنگ رو یخت نکنه به عنوان آدم با تجربه ای که ...

میشه بیشتر توضیح بدی ؟ من ترم اولی هستم واقعا نیاز به راهنمایی دارم 

در مورد پزشکی ها بگو 

خودمم پزشکی ام 

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

میشه بیشتر توضیح بدی ؟ من ترم اولی هستم واقعا نیاز به راهنمایی دارم در مورد پزشکی ها بگو خودمم پزشکی ...

با همکلاسی همون ترم اول وارد رابطه نشو چون چندسال تو اون دانشگاهیی محیط رو برات رنج آور میکنه 🤦‍♀️ 

با کسی صمیمی نشو همون ترم اول بزار اول اخلاقای همه بیاد تو دستت . ببین خیلی پزشکیا بودن بعد چندترم ازدواج کردن با همکلاسی ولی توی ترم های بالا نه توی همون ترم اول این ترم سرت تو کار خودت باشه نه خیلی مغرور نه خیلی صمیمی با هم کلاسی تا حد امکان هم اتاقی نشو اگه خوابگاهی ببین بیشتر حاشیه ها واسه دخترای خوابگاهی هست بعد دیگه درست رو بخون البته درس های ترم اول چون علوم پایه ان و تازه واردشون شدی ممکنه یکمی برات سنگین باشه ولی سرت تو کار خودت باشه اینارو انجام بدی بعدا دعام میکنی 

با همکلاسی همون ترم اول وارد رابطه نشو چون چندسال تو اون دانشگاهیی محیط رو برات رنج آور میکنه 🤦‍♀️ ...

نه اصلا اهل رل نیستم 

با دوست صمیمیم که از دبیرستان باهم بودیم قبول شدیم 

خوابگاهی هم نیستم شهر خودمم 

وای بخدا همین درس منو کشته 

هر چی میخونم نمره م خوب نمیشه چیکار کنم؟ بابام خیلی حساسه 

با اینکه رتبه کنکور من از خیلیا بهتر بوده ( نفر دوم ورودی امسالم بین ۱۵۵ نفر) ولی تو امتحان ها اصلااا خوب عمل نمیکنم بقیه بهترن 

سهمیه هم نداشتم که بگی رتبه ام به سطحم نمیخوره 

با همکلاسی همون ترم اول وارد رابطه نشو چون چندسال تو اون دانشگاهیی محیط رو برات رنج آور میکنه 🤦‍♀️ ...

من احساس میکنم پدرم اصلا قبول نداره من با پزشک جماعت ازدواج کنم 

ولی خب تنها کسایی هم که سمت ما میان همون پزشکی و دندونه🙂

طبیعیه عزیزم کم کم راه میوفتی عادت میکنی

خب باید چیکار کنم ؟ هیچ کس نیست راهنماییم کنه چجوری بخونم🙂🙂🙂 

آدم بیخیالی هم نبودم از اول ترم ولی بازم نمراتم در حد ۱۵ اینا میشه

اره ولی ترم اول زوده

اون که اره بابا اصلا من سنم خیلی کمه چون سال اول رفتم دانشگاه