2777
2789

چند روزه خوب شدید ؟ منم گرفتم توی امتحانام هست اصلا نمیتونم درس بخونم چکار کنم زود خوب شم ؟ حداکثر سه روزه خوب شم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه سرفه داری 

متاسفانه به همین زودی خوب نمیشی 

برو دکتر تند تند آمپول بزن اینطوری دوره کوتاه تر میشه همین 

به خودم آمدم انگار تویی در من بود    این حس کمی بیشتر از دوست داشتن بود. 

پسرمن یه هفته گرفت و خوب شد،اماااااااا

پسر توپولوی من شد چوب کبریت،

خیلی ویروس بدیه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

حالت تهوع گلو،،کمی سرفه،ابریزش بینی،سر درد شدید

روز امتحان ریاضی و اینا 

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

خاهرزاده یسالونیمه من بشدت شبا سرفه میکنه جوری که کبود میشه وافعا نگرانشیم دکترم ک هیچی نمیکنه

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺