2777
2789
عنوان

عجیب ترین اسامی ثبت شده در ثبت احوال

| مشاهده متن کامل بحث + 1571 بازدید | 106 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اسم قیمت من میشناسم واسه خانمه متولد دهه پنجاه هستش 

توی دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر فرشته کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞

اینا الکین صرفا برای خنده میگن!!قدیم اسمای مسخره میزاشتن ولی نه در این حد!!ضمنا مادرمن بختیاریه و کل طایفه بزرگش گوش بل ندارن🤣!عوضش مثلا مادربزرگ خودم نوشین بوده اسمش یا مامان بزرگ مامانم آستاره بوده یعنی ستاره !!

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 

نههههههههههه

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/
اینا الکین صرفا برای خنده میگن!!قدیم اسمای مسخره میزاشتن ولی نه در این حد!!ضمنا مادرمن بختیاریه و کل ...

عزيزم نوشته خودش برای الان نیستن 😂😂 برای سال 37 به قبله

هرکی بِم دِشمون دا ، ۱۰ تا دِشمون اِنوم بِس.هرکی بِم توهین کِرد چول اِکونوم سَرس✌توهین نکنین  🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹

کلوچه از مستراح پور بهتره😂

فقط نمی‌دونم اون پور آخر واسه چی  گذاشته 😂

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 
اینا الکین صرفا برای خنده میگن!!قدیم اسمای مسخره میزاشتن ولی نه در این حد!!ضمنا مادرمن بختیاریه و کل ...

من خودم بختیاری ام شنیدم که بوده 🤣🤣🤣

هرکی بِم دِشمون دا ، ۱۰ تا دِشمون اِنوم بِس.هرکی بِم توهین کِرد چول اِکونوم سَرس✌توهین نکنین  🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹

تپاله پا پهن ؟

یعنی واقعا وقتی این به دنیا امده ننه باباش تو‌اون بچه طفلی چی دیدن😐🤦🏻‍♀️

مثلا مامانش میخواسته صداش کنه میکفته تپاله بیا 😂

حتی تصورشم خنده داره فک نکنم اینا واقعی باشه همش ولی

روزای خوب توی راه😎✌🏻

تپاله پا پهن ؟یعنی واقعا وقتی این به دنیا امده ننه باباش تو‌اون بچه طفلی چی دیدن😐🤦🏻‍♀️مثلا مامانش ...

😂😂😂😂😂 زنش چجور صداش میزد؟

من خودم بختیاری ام شنیدم که بوده 🤣🤣🤣

نمیدونم والا مسخره ترین اسم که شنیدم پنیر بود😂مامان دوستم اسمش پنیره خالشم شکر😂

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید