2777
2789

حالا میگید چرا اینستا نگا میکنی این حرفا کار ب مجازی ندارم حتی اطرافیانی ک نماز نمیخونن انگاری حالشون بهترع چرا؟ انگار کاراشون زودتر پیش میرع انگا همع چیزشون  اوکی ترع

برا من برعکس بوده با جامعه کاری ندارم 

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من اطراف خودم چنین چیزی ندیدم.

هرکس با یه چیزی حالش بهتره.

یکی نماز....یکی موسیقی .

خودم هر وقت نماز خواندن حالم اوکی شده باهاش . هر وقتم نخوندم عادی بوده تغییر آنچنانی که بگم وای بدبخت یا خوشبخت شدم ندیدم .

🧡🍁به صبر ، مشکل عالم تمام بگشاید ؛که این کلید به هر قفل ، راست می‌آید🧡🍁

ن کلی میپرسم

نماز فقط برای ارامش درونی فرده ربطی ب بقیه چیزا نداره فقط برای ستایش خدا و شکر نعمت نماز میخونی

بیا ناشناس حرفاتو بزن  https://harfeto.timefriend.net/17248577849998   از چشمان کوچک فیل فهمیدم آنکه غنی تر است محتاج تر است

حتی اونایی که لاییک ان و بی خدا و خیلی موفق ان، پای حرفاشون بشینی میبینی میگن حتما یه تایمی رو خلوت کن، حالا اونا خدارو قیول ندارن میگن مدیتیشن و نمیدم سکوت و کنار دریا و از این دست حرفا، ولی تهش میبینی هدف یکیه، اتفاقا آدمایی که اینکارو نمیکنن یکم توی درونشون زوم بشی میبینی چه درون متلاطم و آشوب و بی قراری دارن و استرس دارن و با قرص اعصاب بچاروم میشن و با قرص خواب خوابشون میبره یا پناه میبرن به مواد و نوشیدنی و ... حال دلشون خیلی خرابه، شما فقط به بوی ادکلن و مدل ماشین و لباسا دقت نکن! 

اونایی که نماز میخونن و بازم حالشون خوب نیس شاید باید توی مدل نماز خوندنشون تجدید نظر کنن مشکل از نماز نیست، نماز میخونی که چند دقیقه ای از مسائل روزمره ات دور بشی نه این حین نماز خوندن توی ذهنت بدهی هاتو جمع بزنی و جواب دندون شکن به فلانی آماده کنی و برنامه کاریتو بچینی و تهش یهو ببینی گفتی السلام علیکم و رحمه‍ الله و برکاته! خب قطعا این نماز نیست و آرامشم نمیده

من۱۳سال نماز خوندم۹سال نخوندماول و اخرش زندگیم یکی بودچیزی ک میتونه کیفیت زندگی آدمو تغییر بده پوله ...

برای بدست اوردنش حرص خوردید و استرس کشیدید؟ زندگی قراره همش همین باشه؟ حرص و استرس و پول؟