2777
2789
عنوان

من با نامزدم چند ساله دوستیم خواهرش گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 45 پست

حرف بدی نزد بیچاره چه بد جبهه گرفتی، خب براش سوال پیش اومد...

عزیزم از حالا رو خودت کار کن هر حرفی بهمت نریزه چون خدایی نکرده با هم زیر یه سقف برید با خانواده ش به مشکل میخوری

عــاشـق هموطنام هستم، با دردشون درد میکشم و با لبخندشون از ته دل شاد میشم. الهی همتون حال دلتون خوب، لبتون خندون، دلتون شاد، زندگیتون پُربرکت و عاقبتتون بخیر باشه. هموطنِ عزیز و دوست داشتنیِ من، اگر امضای منو خوندی همیشه یادت باشه خیلی دوستت دارم🙏🏼❤
در حد تو نباید باشه باهاش گرم نگیر حرف مفتم زد لبخند بزن جاتو عوض کن

اره من ۲۵ سالم اون ۲۰ اصلا نمیدونم چرا اینجوری بار اولحیا

ی خوب بود

دلم میخواد خدا بهم یه دختر ناز بده 💕خدایا خودت مواظب عزیزانم باش🙏🏻

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آخه یه جوری گفت تو ایجوری اخه من با جنس مخالف ارتباط ندارم گفت چه جوری اینقدر طولانی با داداشمی

بنظرم منظوری نداشته فقط حساس شدی 

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 
خیلی حساسی بابا چیزی نگفته حالا بگه کات کردی به داداشم گفتم فحش نداده بت که عزیزم . اینم گفته تو که ...

اره من خیلی حساسم خیلی بده به خدا با کوچک ترین حرفی عصابم خورد میشه باید برم یه دکتر دوس ندارم اینجوری باشم

حرف بدی نزد بیچاره چه بد جبهه گرفتی، خب براش سوال پیش اومد...عزیزم از حالا رو خودت کار کن هر حرفی به ...

😢😢اره من خیلی حساسم خب می‌دونی منم پنج ساله صبر کردم توقع دارم از مادرش یه قدمی برداره خودش گفت بعد سربازی به

در مادرش محبت می‌کنه بهم سوغاتی میده برام منو جبران میکنم ولی تلفنی حرف نزده خواستم حرف بزنم تشکر کنم خواهرش گفت باشه یه وقت دیگه من بهش میگم

اره من خیلی حساسم خیلی بده به خدا با کوچک ترین حرفی عصابم خورد میشه باید برم یه دکتر دوس ندارم اینجو ...

اصلا منظور بدی نداشته باور کن. فقط کنجکاوه میگه یعنی مثلا تو آرومی چطوری تونستید این رابطرو پیش ببری 

اگه دختر خوبیه باهاش بد نباش و زود ناراحت نشو 

راهنماییش کن فقط چیزی نگفته ک بهت ی سوال عادیه 

اصلا منظور بدی نداشته باور کن. فقط کنجکاوه میگه یعنی مثلا تو آرومی چطوری تونستید این رابطرو پیش ببری ...

اره قبول دارم منم خیلی حساسم و دوست خودم چند تا حرف بهم زد نتونستم تحمل کنم و ارتباطم کم کردم ولی این نمیشه کاری کرد باید تحمل کنم باید رو خودم کار کنم ، خودمم اصلا دلم نمی‌خواد اینجوری باشم تا یکی چیزی میگه بغضم میگیره ، توقع دارم مثلا براش کادو خریدم تا ۲ تومن با گل و کیک فرداش تشکر نکرد دوباره 

اره قبول دارم منم خیلی حساسم و دوست خودم چند تا حرف بهم زد نتونستم تحمل کنم و ارتباطم کم کردم ولی ای ...

عزیزمم🥹 خیلی زودرنجی فکر کنم 

ببین درکل هر خواهری یکم حسادت میکنه ب شخصی ک وارد زندگی برادرش میشه ولی خب تو باید ببینی خواهر ‌شوهرت چجور دختریه( رفتارش باتو خوبه یا نه)، شاید کادویی ک تو براش خریدی رو اون مثلا الان نداره نمیتونه برات بخره بعدا جبران کنه جور دیگه، ولی خب میگم این سوالش منظور بدی نداره ❤️خودتو ناراحت نکن سر این 

شاید اصلا تورو عین خواهرش ببینه و دوست داشته باشه ی سری سوالا ازت بپرسه و تو راهنماییش کنی. 

عزیزمم🥹 خیلی زودرنجی فکر کنم ببین درکل هر خواهری یکم حسادت میکنه ب شخصی ک وارد زندگی برادرش میشه ول ...

دختر خیلی خوبیه دوسش دارم من یه خدا الآنم. این حرفا رو اینجا گفتم به هیچ کس نگفتم اره من مشکل دارم خیلی زود رنجم واقعا خیلی با یه چیزی میزنم زیر گریه خیلی بده 

اره من خیلی حساسم خیلی بده به خدا با کوچک ترین حرفی عصابم خورد میشه باید برم یه دکتر دوس ندارم اینجو ...

چون عروسایی دیدم با بدجنسی و اصلا حساسیت چه ظلم هایی که نکردن یا حتی خواهر شوهر 

ولی گلم نه سیخ بسوزه نه کباب حتما حساسیت و کنار بذار اول برا خودت بدجور بده بعد پسر و زده میکنی آخرم تنها میمونی 

ولی جوریم باش که درکل همه احترام بگذارم بهت با سیاست رفتار کن حساسیت رفتار بچگانه و بی سیاستیه

از یطرفم با خونسردی نذار کسی سو استفاده کنه ازت 

دختر خیلی خوبیه دوسش دارم من یه خدا الآنم. این حرفا رو اینجا گفتم به هیچ کس نگفتم اره من مشکل دارم خ ...

ایشالا ک خوشبخت بشی و اونام چ الان چ بعد ازدواجتون همیشه خوب بمونن ❤️

چون عروسایی دیدم با بدجنسی و اصلا حساسیت چه ظلم هایی که نکردن یا حتی خواهر شوهر ولی گلم نه سیخ بسوزه ...

اره دقیقا درستش همین که میگید من خودم خیلی سیاست دارم ولی مثلا هر حرفی نمیگم به نامزدم یا خانوادم الان اینجا درد دل کردم فقط ، 

ایشالا ک خوشبخت بشی و اونام چ الان چ بعد ازدواجتون همیشه خوب بمونن ❤️

فدات بشم عزیزم ببین مثلا یه چیز یادم افتاد یه کار کرد داشت تعریف میکرد از خودش رانندگیش زد به میز خب مگ من چشمم شور 

فدات بشم عزیزم ببین مثلا یه چیز یادم افتاد یه کار کرد داشت تعریف میکرد از خودش رانندگیش زد به میز خب ...

ببین ادم نباید خیلی خوش بین و ن باید خیلی‌ بد بین باشه 

ی سری از رفتارارم دیدی توهم ری اکشن نشون بده 

مثلاعین همین حرکت که زده رو میزو توهم مثلا یکاری ک برات کردنو بگو بزن ب تخته 

این حرکتش یکم زشت بوده اگه تو حالت جدی بودید. 

اگه شعور داره و بهت احترام میزاره باهاش خوب باش 

اگه دیدی بیشعور بازی در میاره رابطتو کم کن فقط. 

ببین ادم نباید خیلی خوش بین و ن باید خیلی‌ بد بین باشه ی سری از رفتارارم دیدی توهم ری اکشن نشون بده ...

نمی‌دونم شاید اعتقادات خودش داره اره منم بیشتر یه بار ببینیم میگم ماشالا من خودم راننده م گواهی نامه دارم منم سوار ماشینش شدیم رانندگی کرد گفتم ماشالا ماشالا گفت یه دور دیگه ماشالا میگی 😂اصلا می‌دونی باید دوری دوستی کرد خصوصا الان که ما هنوز خواستگاری نیومدن به نظرم دلخوری پیش میاد خوب نیس ولی من ندیدم خواهر شوهر کوچکتر پرو باشه اینجوری ، بعدش نامزدم اومد ماشین گرفت منو برسونه تا مترو ولی منو برد بیرون به اون نگفت گفت بهش نگو چیکار داری بگی منم الکی پیام داد گفت داداشم چیزی نگفت رفتی گفتم آره هیچی نگفت