2777
2789
عنوان

من با نامزدم چند ساله دوستیم خواهرش گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 45 پست
ببین ادم نباید خیلی خوش بین و ن باید خیلی‌ بد بین باشه ی سری از رفتارارم دیدی توهم ری اکشن نشون بده ...

من رکم به خدا قلب مهربونی دارم این دفعه اگه بعدها اینجوری بزنه به میزی جایی میگم من مگه چشمم شور با خنده

دلم میخواد خدا بهم یه دختر ناز بده 💕خدایا خودت مواظب عزیزانم باش🙏🏻
نمی‌دونم شاید اعتقادات خودش داره اره منم بیشتر یه بار ببینیم میگم ماشالا من خودم راننده م گواهی نامه ...

اره دیگ همون ادم نمیفهمه شایدم 

اها هنوز نیومدن خواستگاری.. والا موندم چی بگم همه چیت با نامزدتو هم بهش نگو راست گفته نامزدت چیکار داری هرچی شد بگی یوقت حسودی میکنه میخواد مخ داداششو بخوره بیخیال 

همون طرح دوریو دوستی ک گفتیو در پیش بگیری بهتره. 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره دقیقا درستش همین که میگید من خودم خیلی سیاست دارم ولی مثلا هر حرفی نمیگم به نامزدم یا خانوادم ال ...

درسته عزیزم 

اینجا هم گاهی اشتباه راهنمایی میکنن میگن برو بدترش کن 

اما تو گوش نده با سیاست باش تو هم عشقت برات جون بده هم فردا برا خانواده ش قبال احترام باشی همیشه 

نه زیاد نزدیک شو به خانواده ش نه دوری 

مشاوره قبل ازدواج خیلی خوبه حتما برید تونستی

اره دیگ همون ادم نمیفهمه شایدم اها هنوز نیومدن خواستگاری.. والا موندم چی بگم همه چیت با نامزدتو هم ب ...

اره ممنونم عزیزم از راهنماییت

الهی دورت بگردم.. با خنده نگو با یه حالت ناراحت بگو بزار بفهمه

خدا نکنه عزیزم فدات شم من

درسته عزیزم اینجا هم گاهی اشتباه راهنمایی میکنن میگن برو بدترش کن اما تو گوش نده با سیاست باش تو هم ...

من که براش جون میدم خواهرش گفت اینو بیشتر ما میخای

اره عزیزم حتما ولی خدایی احترام شون دارم براشون محبتی کنن جبران میکنم

به نظرت حق دارم ناراحت بشم تازه از من پنج سال کوچکتر پرو گفت هر وقت داداشم ناراحت میگم چیه کات کردی ...

بگو نمیخواد با داداشت همدردی کنی

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣

😢😢اره من خیلی حساسم خب می‌دونی منم پنج ساله صبر کردم توقع دارم از مادرش یه قدمی برداره خودش گفت بع ...

بخدا نمیخوام دلتو خالی کنم، فقط ب عنوان یه خواهر که به بدترین شکل ممکن درد کشیدم م نـــُــه سال از بهترین روزای عمرمو بخاطر دو تا رابطه که همه ی زندگیمو فداشون کردم، از سر دلسوزی میگم...

اگر دوست پسرته و هنوز در حد حرفه، تا زمانی که نیومدن و نامزد نشدید خیلی حرف و رفتارشونو جدی نگیر عزیزم، خدایی نکرده یک درصد اگر قسمت هم نباشید شمایی ک تا این حد واسه یه حرف بهم میریزی، ضربه ی بدی میخوری...

الهی ک همیشه حال دلت خوب باشه، از خواهرش هم ناراحت نباش طفلی حرف بدی نزد فداتشم❤😘

عــاشـق هموطنام هستم، با دردشون درد میکشم و با لبخندشون از ته دل شاد میشم. الهی همتون حال دلتون خوب، لبتون خندون، دلتون شاد، زندگیتون پُربرکت و عاقبتتون بخیر باشه. هموطنِ عزیز و دوست داشتنیِ من، اگر امضای منو خوندی همیشه یادت باشه خیلی دوستت دارم🙏🏼❤
بخدا نمیخوام دلتو خالی کنم، فقط ب عنوان یه خواهر که به بدترین شکل ممکن درد کشیدم م نـــُــه سال از ب ...

اره عزیزم حق با شماست من باید دکتر برم اینجوری بده باشم 

اره عزیزم حق با شماست من باید دکتر برم اینجوری بده باشم

نه دورت بگردم اصلا نیاز ب دکتر نیست، دکتر فقط پول مفت میگیره و تهش هیچ خیری ب انسان نمیرسونه...

بهترین دکترِ خودت، خودتی، فقط کافیه کمی منطقی رفتار کنی و با هر حرفی بهم نریزی...

حسِ بی نهایت خوبی ب دیگران منتقل میکنی مطمعنم دختر باهوش و فوق العاده مهربونی هستی، ایمان دارم روزای خوبی در انتظارته❤😘

عــاشـق هموطنام هستم، با دردشون درد میکشم و با لبخندشون از ته دل شاد میشم. الهی همتون حال دلتون خوب، لبتون خندون، دلتون شاد، زندگیتون پُربرکت و عاقبتتون بخیر باشه. هموطنِ عزیز و دوست داشتنیِ من، اگر امضای منو خوندی همیشه یادت باشه خیلی دوستت دارم🙏🏼❤
نه دورت بگردم اصلا نیاز ب دکتر نیست، دکتر فقط پول مفت میگیره و تهش هیچ خیری ب انسان نمیرسونه...بهتری ...

قربونت بشم من آرومم کردی مهربون بهترینها نصیبت بشه