چون منم همینم
اردیبهشت سال ۱۴۰۰ رفتم پیش دعانویس قرآنی حرفه ای اون موقع ۳۴ ساله بودم تاس انداخت گفت بستگی داری دشمن داری ۵ سال پیش بختتو بستن گفتم شما میدونید کیه گفت میدونم ولی اجازه ندارم بگم گفتم فقط بگید زنه یا مرده گفت یه زنه ؛ شهریور ۱۴۰۰ دست زنداداشم به عنوان گیرنده ی جادو قطعی قطعی واسم رو شد از اون به بعد بود که در گوگل و نی نی سایت راه کارها و سوره ها و ادعیه ی با@لی رو یاد گرفتم بعد کاربر @سایوجان   ( تعلیق یکطرفه شده ) رو آذر همون سال ایجاد کردم ؛ چله های باطلی سحر رو انداختم ماه رمضون ۱۴۰۱ که هم باطل کنم هم ثواب تلاوت هام چند برابر بشه . بعد کار گبی ( تعلیق دائم شده ولی از تاپیکام یادمه : یکی با صدای بابام فحشم داد ؛ من همیشه ساعت جفت میبینم مخصوصا ۵:۵ ؛ دیسب نصف شب هی بوی حلوا میپیچید تو خونه ؛ خوابای عجیب من تو این ۵۰ روز ؛. ) ؛ بعد کاربر @دلاراممحسین   ؛ همین آلتادین ؛ @تکمیلاطلاعاتکاربری   ( تعلیق یکطرفه شده ) ، @برامبیاسبوحشی   رو ایجاد کردم .
چند سری چله های باطلی رو خوندم و اتفاقا هر بار نسونه های باطلی و باز سدن هم دیدم انا بیفایده بود چون چند مدت بعد دوباره احساسشون میکزدم و فهمیدم دوباره جادوی سیاه شدم ، زحماتم رفت و هر چه رشته بودم پنبه شد
جریان شکست چله هام رو در نی نی یایت گفتم کاربری گفت باید بعد از چله های باطل سحر " یا وسطای چله " حرز کبیر امام جواد علیه السلام رو تهیه میکزدی و میبستی به بازوی راستت ( بازوبند ) ؛ اگه بستن به بازو ممون نیست بنداز گردنت ( گردنبند جا دعایی ) و گفت که بهتره روی پوست آهو باشه
اما چند ماه بعد من اتفاقی ویدئویی از استاد حکیم محسن اسملعیلی دیدم که داست توضیح میداد حرز برای هر کسی رو چه سطحی جواب میده ( منظورش مزاج اختری هست )
برنامه ی آپارات
اسم شخص و مادرش را مینویسی خودش حساب میکنه که مزاج اختری شما چیه و زمان بستن حرز برای هر مزاجی رو هم توضیح داده که در چند شنبه است ( پایین صفحش شرایط وازد کردن اسامی رو گفته مثلا موسی را موسا وارد کنید و غیره + گچپژ حذفه حساب نیست مثلا پریسا میشه ریسا ، مژگان میشه مان ، و ... اما در سایت آزمون مزاج اختری جای گچپژ کجبز میزاره که غلطه و در همه ی محاسبلت غلط در میاد پس گچپژ حذف بشه درسته )
من اولین تاپیکم : چله های باطل سحر_حرز کبیر امام جواد علیه السلام_چله های بخت گشا دارم
مثلا اول همه ی یا چنتا از سوره ها و ادعیه ی باطلی رو بخون بعدش حرز کبیر امام جواد علیه السلام رو تهیه و ایتفاده کن و بعد ۲ دستور انتقام رو اتجام بده و بعد که دشمنت تاوان داد و مشغول خودش شد بعدش چله های بخت گشا بخون .
اول باید چله های باطلی رو بخونی ( از همشون بهتر آیات ۶۰ قاف هست + چنتا سوره ی کوتاه ( گوش نده بخون خواندن بهتر از گوش دادنه یا هر دو ) ؛ روزی ۵۰ آیه قرآن بخون من سوره های قرآن رو نگاه میکردم دیدم آیه های سوره ی الرحمن از همه کوتاه تره روزی تا آیه ۵۰ الرحمن بخون .
حدود چند ماه پیش