2777
2789
عنوان

خداهم به همچین بنده ای افتخار میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 35 پست
چون منم همینم اردیبهشت سال ۱۴۰۰ رفتم پیش دعانویس قرآنی حرفه ای اون موقع ۳۴ ساله بودم تاس انداخت گفت ...

مرسی عزیزم خیلی لطف کردی

من بقره رو گوش میدم چندین بارهم خواب ترسناک دیدم اما نمیدونم نشونه های باطل طلسم چیه؟

واسه نابودی دشمن زیارا عاشورا و علقمه کافیه؟ من هرموقع که بتوتم میخونم نه ساعت خاص

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀

اینا دستور انتقامه ( اما خیلی بهتره که اول چله های باطلی رو انجام بدی : مثل بقره ( ۴۵ روز خوانده شود ) ؛ انعام ، صافّات ، جن ؛ یاسین ؛ الرحمن ؛ عنکبوت ؛ تکویر و انسان پشت سر هم ، آیات ۶۰ قاف ( ۴۰ روز ؛ حدیث کساء ؛ دعای نادعلی ؛ دعای معراج و غیره ) 

بقره و انعام طولانی و طاقت فرسان ( صوتشو دانلود کن { التحدیر " تند خوانی " رو دانلود کن‌ مثلا ظهرها بزار صوت بقره پخش بشه شبها یا صبحها یا هر وقت صوت انعام [ نیاز نیست با صدای بلند یا حتی معمولی باشه صداش خیلی یواش هم باشه خوبه آجر به آجر خونه برکت میگیره ) 

از اون یکی ها هم آیات ۶۰ قاف رو حتما بخون + تکویر و انسان ( از باقیمانده ی سوره ها صافات و یس طولانیه ان میتونی حذفش کنی ) 

وسطای چله حرز کبیر امام جواد علیه السلام رو استفاده کن ( حرز باید طبق مزاج اختری نوشته بشه تا اثر بزاره ) و بعد بقیه ی چله رو بخون ؛؛؛ 

بعدس میتونی اون دستور انتقام رو انجام بدی ( حرز همراه باسه ) 

چه چله های باطلی چه دستور انتقام چه چله های گشایش بخت : اولین روزی که میخوای بخونی اون روز نباید روز نحس باشه و پریود هم نباش از روز دوم تا آخر چله مهم نیست روز نحس باشه یا پریود باشی 

روز نحس شامل روز قمر در عقرب ؛ و روز کسوف و خسوف و ۲۴ ساعت بعد از آن = به عنوان روز نحس هستند .

♦️♦️♦️ تقویم ایام قمر در عقرب سال ۱۴۰۳ : 

اصلِ ایام قمر در عقرب عکس بالایی هست ولی برای احتیاط لازم ایام عکس پایینی هم مدنظر قرار گرفته بشه که در هر ماه رو هم رفته ۴_۵ روزه 

***************&&&&&***************

کلا کارهای مهم و اساسی که لیست کاملش در گوگل هست در روز نحس نباشه که مهمترینش خواندن خطبه ی عقد هست ، بعد نامگذاری روی نوزاد یا تعویض اسم برای خود یا دیگری ، کتابت حرزها ؛ قولنامه ی ماشین و اموال غیر منقول ؛ خرید طلا ؛ و ...

+ ختم و چله های قرآنی و ادعیه ی شرعی روز شروعش در روز نحس نباشه و پریود هم نباش از روز دوم تا آخر چله مهم نیست روز نحس باشه یادپریود باشی 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی عزیزم خیلی لطف کردیمن بقره رو گوش میدم چندین بارهم خواب ترسناک دیدم اما نمیدونم نشونه های باطل ...

خواهش میکنم

همه رو هر ساعت میتونی بخونی 

اما بقره و جن : از طلوع آفتاب تا ۲۰ دقیقه مانده تا غروب آفتاب ( میشه نیم ساعت قبل از اذان مغرب ) تو نی نی سایت که اینطور گفتن .

اینا نشونه های باطلی و باز شدن هست ؛ موکلای سوره ها دارن با موکلای طلسم های سیاه میجنگن و اونا عصبانین از اینکه داری بیرونشون میکنی اولش اینجوریه بعد اوضاع آزوم میشع نترس و ادامه بده 

کاربری میگفت من صوت بقره رو گوش میدادم اولش کارام یه مدت پیش میرفت بعدش متوقف میشد ؛ بعدش ۴۵ روز خوندم یه بخت بسته ی ۲۰ ساله باز سد 

اینا دستور انتقامه : 

فقط اولین روزی که میخوای بخونی اون روز نباید روز قمر در عقرب باشه از روز دوم تا آخر ختم مهم نیست روز قمر در عقرب باشه 

( زیارت عاشورا سجده داره بهتره پریود نباشی ) ؛ 

* در دعای علقمه به عن ذکری که رسیدی اگه ۱۰۰ درصدی از دسنن مطمئن هستی اسمشو ببر مثلا بگو مریم زاده ی کبری یا اکبر زاده ی معصومه 

* ولی اگه از دشمن مطمئن نیستی اسم نبر ( حتی اگه ۹۹ درصد مطمئنی ۱ درصد مطمئن نیستی ) اسم نبر فقط بگو خدایا کس یا کسانی که تو میدونی و من نمیدونم = این روش بهتره و مدیون کسی نمیشی 

***********&&&&&&&&************

* دعای علوی مصری ( دعای عظیم الشأن که از زبان پر فروغ امام عصر است و بینهایت موثر است در دفع شداید دنیوی و دفع گرفتاریهلز سخت که امام زمان ( عج ) در قرن سوم در خواب به سید محمد بن علی حسینی علوی ساکن مصر یاد داده 

دعای علوی مصری در مفاتیح الجنان نبود کتلبفروشیام نداشتن ولی در برنامه ی بازار هست 

در قسمت تنظیمات برنامه فونت بزرگ یا بزرگتر رو انتخاب کن تا چشات اذیت نشه 

* در شب جمعه غسل جمعه کن بعد نماز شب بخوان بعد بگو دعای علوی مصری میخوانم جهت انتقام از گیرنده ی جادوی پست فطرت بی دین قربه الی الله بعد دعای علوی مصری رو بخون بعد نماز صبح ( روز قمر در عقرب نباشه + حرز کبیر امام جواد همراه باشه ) 

اینم بعد از چله های باطلی : به مدت ۷ شب شبی ۱۰ بار قبل از خواب سوره ی فیل بخون ( ۷×۱۰=۷۰ ) 

ممکنه در خواب جاروگر رو بیینی برای اونم دعای علوی مصریزبخدن بگو هموتی که تو خداب دیدم دعای علوی مصری میخدانم قربه الی الله