2777
2789
عنوان

مامانم میگه آخرش به خاطر کارات شوهرت بهت خیانت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 19 پست

مامان تون اگر اینقدر براش مهمه، نهار یا عصرونه درست کنه

ایشون رو دعوت کنه خونه تون. یه ساعت دور هم باشید

هم دیداری تازه میکنین هم از درس نمیفتی

❌ فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی

عزیزم خیلی بهت افتخار کردم که با وجود سن کمت اصلا مثل هم سن و سال هات فکر نمیکنی💚

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اونایی که میگن ازدواج زود بوده برای استارتر

اول اینکه برای چیزی که گذشته چرا سرزنش میکنید آدم‌هارو؟جواب سوالی که پرسیده رو اگه بلدید بدید وگرنه بگذرید و برید

دوما با خوندن حرفای مادر استارتر این احتمال رو درنظر بگیرید که فزهنگ خانواده و محیط زندگی واجبار و ترغیب خانواده هم در زود ازدواج کردن دخیل بوده باشه و چاره‌ای نداشته

استارتر عزیز بنظر من همین الان هم اگر کارت رو میتونی با بودن همسرت پیش ببری ازش بخواه بیاد و کنارت باشه، تو کارت رو بکن اونم اگر میتونه کمکت کنه وگرنه در کنار تو به کارای شخصیش مثل فیلم دیدن برسه، تایم استراحتت رو هم میتونید باهم وقت بگذرونید

و مهم تر از همه دقیقا اون یک هفته تعطیلی و جوری که میگذرونیدش  زمانی هست که بهش نشون میذی عاشقشی و همسرت هم برات ارزشمنده و صرفا دنبال پیشرفت خودت نیستی

این نکته رو هم بدون، مردی که بخواد با هر بهانه‌ای خیانت کنه و بره و یا همش نگران خیانت کردنش باشی همون بهتر که نباشه تو زندگی آدم

من نمی‌دونم سر اینکه دختر عموم ۱۷ سالگی ازدواج کرد و دختر های اطرافم زود ازدواج کرده بودن می‌گفتن تر ...

وای کی نسل این ادمای مزخرف تموم میشه. البته دور از جون مادر شما. اما الان همه دنبال درس و مهاجرت و مستقل شدن هستن چرا هنوزم یه عده زود دختر شوهر میدن خیلی عجیبه واقعا. ایشالا که خوشبخت بشی عزیزم. بعضی وقتا بعضی مسیرا دست خود ادم نیست توهم تا جایی که میتونستی مقاومت کردی پس از همین مسیر لذت ببر💚

لطفا برای سلامتی پدر مادرم صلوات بفرستید ممنونم😘❤