2777
2789
چطور میگید جایی خوندید؟

ولشون کن یه مشت مزه پرونن.ما رفتیم بازار برای دخترام ازاین کلیپس کوچیکا دونه پنج‌تومن خریدم.تومسیر برگشت متوجه شدم چیزی تو‌مشت دخترکوچیکمه سه سالشه.مشتشو بازکردم یه کلیپس بود.بخدا کل مسیر برگشتیم بردیم پیش فروشنده از دخترم خواستم بهش بدش و معذرت خواهی کنه.خیلی برام مهم بود اکه برخورد نمیکردم حتما بار بد راحت تر چیزی برمیداشت چون دخترمن درکی نداره از حلال حروم.شمام بنداز توکوچه یا صاحبش میبره یانمیبره ولی ذهنت درگیر نکن

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.

عزیزم شما هم داری خیلی خودتو اذیت می‌کنی دیگه 

اول اینکه حلال باد آورده دوم اینه حلال حروم سر مسائل مهم تری هست نه یه بادکنک

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولشون کن یه مشت مزه پرونن.ما رفتیم بازار برای دخترام ازاین کلیپس کوچیکا دونه پنج‌تومن خریدم.تومسیر ب ...

دختر شما یه چیزی رو برداشته باید همین کارو میکردی ولی این بادکنک خودش اومده

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

دختر شما یه چیزی رو برداشته باید همین کارو میکردی ولی این بادکنک خودش اومده

هیچ فرقی نداره.باید اون بچه بدونه وسیله مال اون نیست.من باشم میگم دخترم این بادکنک مال شما نیست خودم برات میخرم بیا باهام بندازیمش بیرون تا باد ببرش برای صاحبش.بچه باید از بچگی همه چیز یادبگیرع دوست گلم حتی شده یه ارزن وقتی مال ما نیست نیست دیگه

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.
هیچ فرقی نداره.باید اون بچه بدونه وسیله مال اون نیست.من باشم میگم دخترم این بادکنک مال شما نیست خودم ...

بله مال ما نیست منم قبول دارم باید یاد بگیره بدون اجازه چیزی رو برنداره اجازه بگیره و اگر برداشت حتما برگردونه ولی بادکنک اصلا به اذن بچه داخل حیاط نشده و اون بچه هم کاره ای نبوده صرفا باهاش بازی کرده دین خدا رو سخت و پیچیده نکنید این بادکنک اصلا ارزش نداره چه حقوقی چه شرعی

بله مال ما نیست منم قبول دارم باید یاد بگیره بدون اجازه چیزی رو برنداره اجازه بگیره و اگر برداشت حتم ...

بحث من بادکنک نیست اصلا.اینکارمیکنه توذهن بچه میمونه.مابچه بودیم لواشک دونه ای میخریدم بد میاوردیم میگفتیم گفتیم دوتا ولی سه تاس اخ جون.ولی مامانم یبارفهمید گفت توپول دوتادادی سریع ببر یکی اضافه پس بده تو ذهن من موند که مهم شد اون مسیر نیم ساعت دوباربرگردم تادخترم کلیپس پس بدهوحتی فروشنده گفت بهش بدش روزانه انقد ازما میدزدن ادم بزرگا یه ورشونم نیست گفتم نه ممنون اینها ازخودت براش خزیدم بچه بود.وگرنه یه بادکنک نهایت اخر بیست تومن پولشه.مهم اینه بچه بدونه خوب بدو همین

سلام عزیزم چونکه قیمتش کمتر از نصاب شرعی هست برداشتنش اشکالی نداره و نیاز به رد صدقه هم نیست. اما ا ...

بله پرهیز میکنم ولی چون صاحبش پیدا نمیکنم هیچ نشونی نداره نگهش داشتم ولی پولشو صدقه میندازم به نیت صاحبش

اون بادکنک ممکنه با فوت مرد نامحرم پر شده باشه اگه توی صورت شما بترکه حکم زنا برات می‌زنن بندازش بره

خنده دار نبود ولی🙄🤦🏻‍♀️

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی