2777
2789
عزیزم این چیزا بین همه هست محبت کن تا محبت ببینی وقتی همش بخوای جدل کنی سر همه چیز همین میشه دی ...

نمیتونم اصلا وقتی یه حرف میزنه که میدونه من دوس ندارم منم جوابشو میدم دلمون از هم میشکنه

خب که چی مثلا ؟!«»

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیتونم اصلا وقتی یه حرف میزنه که میدونه من دوس ندارم منم جوابشو میدم دلمون از هم میشکنه

نه عزیزم یکی بدو نکن  این بحثا تو همه خونه های همه بوده حتی بدترش  اما دوباره شدن لیلی مجنون چون جواب پس نمیدن دعوا رو کش نمیدن     مطمئنا تو این دوران خانوادش یادش میدن اینم تکرار میکنه شمااهمیت نده  یکمم کوتاه بیا اینطوری پیش بری هیچ مرد ایده آلی نیس اصلا   اون کسانی که میان نسخه طلاق میپیچن برو بیین تو زندگیشون چخبرهههه   همین نی نی سایت بیین چقدر از شوهر هیز و هول و  خرجی نمیده    زن صیغه کرده   اینا رو ببین   این مسائلی که شما میگی اصلا چیزی نیس    محبت کن تا محبت ببینی جواب پس نده    امیدوارم ب بهترینا برسی 

نه عزیزم یکی بدو نکن این بحثا تو همه خونه های همه بوده حتی بدترش اما دوباره شدن لیلی مجنون چون جوا ...

مال من هیزی اینا نداره ولی خیلی خیلی از خانواده از مند انتظار داره بهم میگه فلانی جهیزیه اش انقدر خوبه خانواده تو خرج نمیکنن نمیخرن برات فلان بیسار

خب که چی مثلا ؟!«»
مال من هیزی اینا نداره ولی خیلی خیلی از خانواده از مند انتظار داره بهم میگه فلانی جهیزیه اش انقدر خو ...

اینچیزا  تو ذهن مردا نمیاد اینا چیزایی که خانوادش گفتن اینم تکرار میکنه   بعد ی مدت از سرش میپره 

اینچیزا تو ذهن مردا نمیاد اینا چیزایی که خانوادش گفتن اینم تکرار میکنه بعد ی مدت از سرش میپره

اره میدونم مامانش یادش میده خودم مطمعنم حرفای اونارو عیننا به من منتقل میکنه حرفای منم به اونا

خب که چی مثلا ؟!«»