2777
2789
عنوان

جوگیر شدم بیستو چهار واحد برداشتم این ترم 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 30 پست
آخه مجبورم دو تا ترم واحد کم برداشتم تقریبا ۱۷ تااگه این ترم زیاد برندارم ۹ ترمه میشم😐به نظرم یه تر ...

ترم تابستون، کلاس داره؟ 

اگر نداره ، بردار برو شهرتون فقط تایم امتحان برگرد امتحانو بده برو

.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رشتت چیه 

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم
من که فقط ۲ واحد عمومی برداشتم چی بگم؟🥲

عیبش چیه

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

به نظرم یه همتی کن و بشین بخون و جا نزن. اشکالی نداره رو تصمیمی که گرفتی بمون. به جاش سال آخر راحت تر هستی شاید اون موقع خواستی پاره وقت بری سر کار. شاید نامزد کردی شاید خواستی کنارش کلاس آموزشی بری. شاید خواستی وقتت آزاد تر باشه که برای فوق بخونی !  

ولی هیچ وقت وسط راه و تصمیمی که گرفتی جا نزن.  آنوقت همیشه تو زندگی ات یه چیزی داری که تو سختی ها به بادش بیفتی که فلان ترم همت کردم و تونستم انقدر واحد با نمره خوب پاس کنم پس می تونم از پس فلان سختی زندگیم هم بربیام! 

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

ترم تابستون، کلاس داره؟ اگر نداره ، بردار برو شهرتون فقط تایم امتحان برگرد امتحانو بده برو

دانشگاهمون ترم تابستون نداره

شهر خودمون هم دانشگاهش چند تا درس ارائه داد که اونا رو من پاس کرده بودم قبلا

ISTP...ایران زیبایم روزی میرسه که از دست مهاجما خلاص میشی و نفس میکشی💚🤍❤️  اسم‌های کاربری یادم نمیمونه🥲
به نظرم یه همتی کن و بشین بخون و جا نزن. اشکالی نداره رو تصمیمی که گرفتی بمون. به جاش سال آخر راحت ت ...

چه قشنگ گفتی🫠دقیقا راست میگی الان یادم اومد برا اینکه سال اخر میخواستم ارشد بخونم الان زیاد برداشتم

مرسی بابت کامنت مفیدت 💗🥹

مبتلا به فیلوفوبیا یعنی ترس از عاشق شدن.