2777
2789
عنوان

مهاجرت

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 43 پست
اره فرقی نداره برام...با سختی کشیدن تو چن سال اولم مشکلی ندارم ولی برای همین عمانم مهارت و...نمیدونم ...

اینا و نمیدونم بنظرم مشاور یا کسی که اینکارس ازش مشورت بگیر حتما برو از ایران راحت شیی 🫠

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مدرک تحصیلیت چیه ؟چند ساله فارق التحصیل شدی؟زبانت صفر صفره ؟ مدرکی مهارتی چیزی داری؟ نمرات دانشگاهت ...

حسابداری/پیام نور/۱۵

زبانم در حال حاضر صفره صفر

شاید بگی تو با این رزومه داغونت بمونی همینجا بهتره

مگ تحصیلی نمیخوای بری مهارت چیه واسه فوق میخوای یا لیسانسهر رشته ای رایگانه

ی لیسانس حسابداری اینجا دارم خیلی بده با این سنت ندونی چه مهارتی میخای یا اینکه تو رشتم کلی سختی کشیدم تا وارد بازار کارش شدم با این حال چیزی نمیدونم عملا و اینا افسردم میکنه واقعا

حسابداری/پیام نور/۱۵زبانم در حال حاضر صفره صفرشاید بگی تو با این رزومه داغونت بمونی همینجا بهتره

ببخشید واقعا نمی خوام بزنم تو ذوقت یا بهت توهین کنم 

ولی از اونجایی که دخترمم تو راه مهاجرته می دونم مهاجرت واقعا سخته

از قوی کردن رزومه بگیر تا نمرات خوب و مدرک زبان

بنده خدا صبح تا شب تو اتاق یا داره درس مدرسه می خونه نمرات همه ۲۰ یا داره برای آیلتس می خونه 

این وسط آلمانی هم می خونه

نرم افزار یاد می گیره

با این حال تونسته بورسیه بگیره از کانادا با دوتا مدرک بین المللی که اونم دو سال سرش زحمت کشید 

شما الان بخوای زبانتو از صفر قوی کنی چند سال طول داره حداقل 

۱۵ که گفتی نمرت بود ؟ خب واقعا کمه

از یه طرفم محدودیت سنی هست برای ویزا

چه تحصیلی چه کاری شرایط خاص خودشو داره که واقعا سخته

ببخشید ولی می گم که واقع بینانه فکر کنی عزیزم واقعا قصد توهین ندارم

از چشم و دل مپرس که در اولین نگاه شدچشم من، خراب دل و دل، خراب چشم

ببخشید واقعا نمی خوام بزنم تو ذوقت یا بهت توهین کنم ولی از اونجایی که دخترمم تو راه مهاجرته می دونم ...

ن عزیزم کاملا درسته حرفتون ممنونم ازتون که امید واهی ندادین

ن عزیزم کاملا درسته حرفتون ممنونم ازتون که امید واهی ندادین

خواهش میکنم عزیزم 

ولی به نظرم حالا که شرایط جور نیست بری حداقل اینجا تلاش کن

مثلاً برو آموزشگاه های آزاد فنی حرفه ای شهرتون ببین چه کلاسایی داره شرکت کن هم وقتت مفید می گذره هم به دانشت اضافه میشه

یا تو پیجای آشپزی تو  اینستا و کانالای تلگرام دنبال کن غذاها و دسرای متنوع یاد بگیر

یا برای سرگرمی و ورزش ذهنت یه زبان که دوست داری شروع کن

می تونی دوره های هنری ببینی مثلاً نقاشی خیاطی

یا در زمینه مورد علاقت مطالعه داشته باشی

امیدوارم هرجا هستی در هر جایگاهی موفق و خوشحال باشی

از چشم و دل مپرس که در اولین نگاه شدچشم من، خراب دل و دل، خراب چشم