2777
2789
عنوان

مهاجرت

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 43 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از شیشصد میلیون تا یه میلیارد بلیط رفتن هست یعنی اگر برگردی ایران بازم یه ویلیارد باید بدیخونه و این ...

تازه این قیمت بلیط ارزونشه

چندبار کانادا رفتم بدرد نمیخوره هواش خیلی سرده

از شیشصد میلیون تا یه میلیارد بلیط رفتن هست یعنی اگر برگردی ایران بازم یه ویلیارد باید بدیخونه و این ...

با این رقمایی که گفتین کلا باید قید رفتنو بزنم

با این رقمایی که گفتین کلا باید قید رفتنو بزنم

از کشورای دور و اطراف شروع کن یا عمان بلیطش ارزون تره بعد از اونجا‌میتونی کارای امریکا و اینجور کشورارو‌اوکی‌کنی عمان که اصلا فوق العادس برای زندگی دوسال عمان زندگی کردم ببین اضلا خداس

عزیزم خیلی خوبه معنیش چیه

۲۰۰۰۰۰۰۰تا معنی داره

عشق مطلق

برای مادر و... 

متولد ۸۴هستم نه ۹۰🌱تا خودم نگفتم لایک نکن🌱ما از نسل کوروش بزرگ هستیم نه اعراب پس اصلیت و دین  خودتونو فراموش نکنید(چو روزی مرا عمر پایان رسید. زمانی که جانم ز تن پر کشید. نه تابوت باید مرا بر بدن. نه با مومیایی کنید ام کفن. که هر بند این پیکرم بعد از این. شود جزوی از خاک ایران زمین) 🌱                      کوچه دیاگون. سکوی نه و سه چهارم. هاگوارتز. گریفیندور

از کشورای دور و اطراف شروع کن یا عمان بلیطش ارزون تره بعد از اونجا‌میتونی کارای امریکا و اینجور کشور ...

اره فرقی نداره برام...با سختی کشیدن تو چن سال اولم مشکلی ندارم ولی برای همین عمانم مهارت و...نمیدونم از کجا شروع کنم؟؟با ۲۷ سال سن زبان انگلیسی اوکیه عمان؟