2777
2789

من و شوهرم هردو مطلقه بودیم باهم ازدواج کردیم

یکی از برادر شوهرام عاشق ی زن مطلقه شده با ی بچه ک پیش خودشه (بچه من پیش باشه)

مادر شوهرم بارها جلو من گفته مطلقه ب درد نمیخوره و ...

چند بار اول چیزی نگفتم

بعدش گفتم آره آقا رضا(برادر شوهرم) خودش مجرده باید با مجرد ازدواج کنه

بعدی بار دیگر گفتم آره بابا اون خانم هم سنش از آقا رضا بیشتره هم مسیولیت بچه ش میفته گردن آقا رضا و...

اول بگین خوب جواب دادم؟

بعد بگین شما بودید چ حسی بتون دست میداد و چ عکس العمل ی نشان می دادین

اینم بگم مادر شوهرم ظاهراً بم احترام میزاره و محبت می‌کنه

تا حالا یک بار دعوامون شده ک اون بارم بم گفت اگه خوب بودی با بچه طلاق ت نمیدادن

مادر شوهرت حق داره

هر کی با هم باب خودش

وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بهتره قاطی این موضوع نشی چون از اونور حتما برادرشوهرتم خیلی ناراحت میشه

در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است، دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را                                      قیصر امین پور♡

اگ منظورش شما باشین و تیکه بندازه بگو من و شوهرم هر دو مطلقه بودیم و مشکلی هم نداریم،اگ بخواد شمارو بسوزونه

کاربری سوممه انشااالله ک دیگه تعلیق نشم،با دل پاکتون محتاج دعاتونم