دقیقا با یکی قصد ازدواج داشتیم که این مدلی بودنحتی مادرش یبار زنگ زد بهم رک گفت پیامبر گفته دختری که ...
خداروشکر هیچ وقت با کسی که مثل خودت نیست ازدواج نکن واقعا سخته من الان یکم باز،بهتر شده حالم اوایل افسرده سده بودم از دستشون مثلا تو ماه رمضون خونه هر کس دعوت باشن بعد افطار یهو نماز جماعت برگزار میکنن من هنگم به خدا یا مادرشوهر منم یه سزههههههههه داد بیداد که بچه ها نماز خوندیدن بدوید نماز وای قضا شد فلان سد بدو بخون انقدز رو مخمه شوهرمم لنگه اونا هر روز میاد خونه میگع نماز خوندی بارها بارها دعوا کردیم باهم سر نماز بارها گفتع من از خر کمترم دیگه بهت بگم بخون باز فرداش میاد میگه خوندی خب به تو چه اخه از روضه هایی که جاریم اینا میگیرن که نگم من از اول نرفتم شوهرم کلی دعوا راه انداخت که چرا نمیری دعوت کردن برو گفتم دوستتتتت ندارم برم یه هفته قهر بود همبشع هم طلب کاره پرنسعلی همشم قهره
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
خدا صبر بده بهتواقعا درک نمیکنم این ادما روانگار با اعمال تو محشور میشن اون دنیا
به خدا امروز بهش میگم خدا به اون بزرگی مثل شما ها گیر نیست هی نمیگه وای وای که شما انقدر سخت میگیرید بعد کلی دعوا بحث گذاشت رفت بیرون هنوزم نیومده به درک ازش بخاطر این کاراش متنفر شدم هر بار هی میگم نه درست شده زندگیم اوکیه ولی یهو میاد میرینه تو زندگیمون با کاراش