2777
2789
عنوان

نماز صبح🌱

80 بازدید | 21 پست

دوروزه نماز صبحم قضا میشه😕

باد صباهم دارم همه اذان هارو پخش میکنه الا صبح

رفتم نگاه کردم میبینم تنظیماتش درسته

خوابمم انقدر سنگین نیس که نشونم صداشو چون دیشب ساعت کوک کردم بنا به دلایلی بلندشدم ولی بادصبااذان صبح پخش نمیکنه

چه کارکنم؟؟

میشه برام دوتا صلوات بفرستی دوست عزیز به نیت اینکه برم سرکار و سال دیگه خدابخاد و اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

گوشیت کوک کن

گوشی رو سریع خاموش میکنم بعدخوابم میبره ولی باد صبااز اذانش خوشم میادتااخرکه تموم بشه منم سرحال شدم بیدارمیشم🫠

میشه برام دوتا صلوات بفرستی دوست عزیز به نیت اینکه برم سرکار و سال دیگه خدابخاد و اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گوشی رو سریع خاموش میکنم بعدخوابم میبره ولی باد صبااز اذانش خوشم میادتااخرکه تموم بشه منم سرحال شدم ...

آلارم گوشی من پنج دقیقه پنج دقیقه زنگ میخوره 😂😂

به نام آنکه زن را آفرید ...!♥️✨

چطوری   انقدر  برات مهمه نمازت  من  اصلا  برام مهم نیست  و  دلم نمیخواد  بخونم به جاش  شوهرم  گیره  به نماز  امروز چون خوابیدم   بیدار  نشدم    دعوامون  در اومد  همش  گیر  میده    

آلارم گوشی من پنج دقیقه پنج دقیقه زنگ میخوره 😂😂

من اینجوری تپش قلب میگیره😂

چطوری انقدر برات مهمه نمازت من اصلا برام مهم نیست و دلم نمیخواد بخونم به جاش شوهرم گیره ...

حس خوبی بهم میده ازاون مهم تر عذاب وجدان میگیرم اگه نخونم

شماهم کم کم شروع کن انشالله به خوندن مخصوصا نمازشب:)💚

حس خوبی بهم میده ازاون مهم تر عذاب وجدان میگیرم اگه نخونمشماهم کم کم شروع کن انشالله به خوندن مخصوصا ...

من قبل ازدواجم  گاهی  میخوندم    بعد هزدواجم     با یه خانواده  مذهبی  ازدواج کردم خریت  کردم  به خدا از بس هی  گفت خوندی  بخون   چراونخوندی  وای نمازت  از هرچی نماز  خوندنه  متنفر شدم   زده شدم از  این چیزا

من قبل ازدواجم گاهی میخوندم بعد هزدواجم با یه خانواده مذهبی ازدواج کردم خریت کردم به خد ...

اره میفهمم بخان یه چیزیو به زور تلقین کنن به ادم خیلی بده

ولی شما به اونا کاری نداشته باش برای رضای خدا بخون برای ارامش خودت

اره میفهمم بخان یه چیزیو به زور تلقین کنن به ادم خیلی بدهولی شما به اونا کاری نداشته باش برای رضای خ ...

اصلا حسی  نمیگیرم  ازش  به خدا  پنج  ساله   ریده شده تو اعتقاداتی که داشتم  دیگه اونا رو هم  ندادم    

اصلا حسی نمیگیرم ازش به خدا پنج ساله ریده شده تو اعتقاداتی که داشتم دیگه اونا رو هم ندادم

ای بابا چی بگم،انشالله خداکمکت کنه و دوباره بتونی شروع کنی  مثل قبل بشی🫂💚

اصلا حسی نمیگیرم ازش به خدا پنج ساله ریده شده تو اعتقاداتی که داشتم دیگه اونا رو هم ندادم

ازدواج با خانواده مذهبی چطوره ؟میشه یکم بگی؟

مثلا اگه تو و خانوادت اعتقاد داشته باشین اما کاملا معمولی باشین اما اونا خیلی مذهبی باشن

اذیت میشه آدم ؟

من از تبار غربتم ،از آرزوهای محال  :)

ازدواج با خانواده مذهبی چطوره ؟میشه یکم بگی؟مثلا اگه تو و خانوادت اعتقاد داشته باشین اما کاملا معمول ...

بببین  به خود  هم خیلی   ربط داره  اخلاقت چطور باشه بتونی  کنار بیای  یا نه  من تو خانواده ایی بودم  زنو مرد همه  باهم راحتت دست میدن  میرقصن  بعد  شوهرم   اومد خواستگاری   منو دید  مدلمو  دید   گفت هر کی اعتقاداتش به خودش مربوطه  گفتم  خوبه  دیگه خشک  مذهب  نیستن  گفت اره ماهم میرقصیم    گفتم عالیه  ولی نگفت  فقط  مردا  میرقصن  زنا  نه   نگفت   بعد عروسی میخواد  گیر  بده  به نوع حجاب و پوشش من  محدودم کرد  خیلی  و من خیلی  اذیت  شدم     با همه اونا جنگیدم    درستش کردم   ولی  این  نماز خوندن   همش گیرن   رو نماز    روزه  انگار منو  تو گور اونا میزارن     سخته  اگر   احلاقت   نوع پوشتت    خیلی  راحتی  ولی  از نظر یه مذهبی    تو  بی حجاب  بی حیا  حساب میشی  برات  سخت میشه    من  واقعا  ۵ ساله  پیر  شدم تو خانواده شوهرم  با این که پولدارن  سر شناسن    شوهرم  پولداره  گاهی مبگم    کاش  نبود  ولی  اونجور  که دلم میخواست  میگشتم   میپوشسدم  ارایش میکردم   هر روز  یه گیری  میده    من تو خانواده  اونا  بی حجاب  بی حیا  هستم     چون مانتو  میپوشم  تازه  بلند پوشیده وای خب چادر  ندارم  بی حیام 

بببین به خود هم خیلی ربط داره اخلاقت چطور باشه بتونی کنار بیای یا نه من تو خانواده ایی بودم ...

دقیقا با یکی قصد ازدواج داشتیم که این مدلی بودن

حتی مادرش یبار زنگ زد بهم رک گفت پیامبر گفته دختری که نماز نمیخونه رو نگیرین به پسریم که نماز نمیخونه دختر ندین

با اینکه نمیدونست شاید من میخونم یا نه،اما این حرفش همیشه تو ذهنمه

و ما هم دقیقا تو فامیل با همه مردا دست میدیم و راحتیم ولی اونا خیلییی مقرراتی و مذهبی

این چیزا رو که میشنوم یجورایی میفهمم خدا نجاتم داده از اون آدما چون تهش خودمو میکشتم با اون محدودیت

مثلا اونا بیرون یه رژ هم نمیزدن یا چادر رو تا ابروها می‌کشیدن جلو و بع من یجور دیگه نگا میکردن چون که به خودم و موهام میرسیدم😑

من از تبار غربتم ،از آرزوهای محال  :)