2777
2789
عنوان

صب سر صبحانه زود سیر شدم شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 711 بازدید | 64 پست
دمت گرم

فکرکنم فقط منم کامل درکت کردم

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
نه شرایط نرمال نیست

عزیزم کار خوبی میکنی دعواشو کش نمیدی جو خونه بیشتر از این بهم بریزه 

ولی شما مثل دوتا آدم کامل و بالغ باهم بشینین حرف بزنید ،همون طور که زن و مرد نیاز به ابراز محبت و قدردانی ازهم دارند ،نیاز هم هست بعضی وقتا از هم گلایه بکنند و سر مسائل بنظر جزئی حرف بزنند

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خدادجوابشونو بده و بفهمن که از کجا میخورن سرشون بیوفته پایین انقد تن ما رو میلرزونه آخرشم میگه آره م ...

من هیچی نمیگم فقط از خدا می‌خوام خواهر خودش هم این چیزا رو بکشه که به گوش اینا برسه ایناهم بسوزندفقط همین 

البته من اصلا هیچی به خانوادم نمیگم 

ولی امیدوارم مادری که همچین بچه ای تربیت کرد یه همچین دامادی مثل بچه خودش نصیبش بشه

من هیچی نمیگم فقط از خدا می‌خوام خواهر خودش هم این چیزا رو بکشه که به گوش اینا برسه ایناهم بسوزندفقط ...

اینا خواهرشونم زندگیش داغونه یه سال یهدسال قهر میاد ولی عارشون نمیشه

دلم داره میپوکهازت ممنونم

خواهش میکنم

خودم همین دیشب انقد دلم گرفته بود هرچی بیشتر گریه کردم انگار کمتر بود

یه وقتایی میگم فکرنکنم خدایی هم باشه وببینه

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
خواهش میکنمخودم همین دیشب انقد دلم گرفته بود هرچی بیشتر گریه کردم انگار کمتر بودیه وقتایی میگم فکرنک ...

دلم نمیخواد پیر بشم چروک بخورم انقد که اذیتم میکنه 

از یه دختر شاد سرزنده نبدیل به یه زن مریض و افسرده 

دیشب نمیتونستم با بچه هام بازی کنم انقد دلشون بازی میخواست

دلم نمیخواد پیر بشم چروک بخورم انقد که اذیتم میکنه از یه دختر شاد سرزنده نبدیل به یه زن مریض و افسرد ...

من که بچه ندارم باهاش سرگرم باشم

گاهی میگم کاش بچه داشته باشم حداقل یه امید میشه برام

گاهی میگم بهترکه ندارم بیاد چی ببینه تواین دنیای سیاه

ولی واقعا دلم خیلی بغض داره خیلی

چرا موندی؟

خانوادم رو ندارم بهشون بگم 

ابرو حرف مردم خیلی چیزا