در جستجوی خویش یه دختر ¹⁸ ساله افسردم🤍🥺 که عاشق خطاطی و نوشتنم🤍🥺 و به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدممم🤍🥺 خب خب یادم رفت بگم کجاییم مغز ندارم ک🤍🥺 من یه دختر جنوبــــیم که توو یکی از روستاهاشم* و اما تویی ک داری اینو میخونی🤍🥺 خدایی کار و زندگی نداری بوااا جااان😞💔😂 آدم باش ایقد نچرخ توو این سایت
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
خوشبین باش اگه مادروشوهرت سنگ کلیه داشته باشه پدرش در میاد ..
🤣
همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄
در جستجوی خویش یه دختر ¹⁸ ساله افسردم🤍🥺 که عاشق خطاطی و نوشتنم🤍🥺 و به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدممم🤍🥺 خب خب یادم رفت بگم کجاییم مغز ندارم ک🤍🥺 من یه دختر جنوبــــیم که توو یکی از روستاهاشم* و اما تویی ک داری اینو میخونی🤍🥺 خدایی کار و زندگی نداری بوااا جااان😞💔😂 آدم باش ایقد نچرخ توو این سایت
چیکتر کنم مثلا ،برگشت میخاد تا شب بره سرکار خونه نیست که حرصش بدم
هیچ کاری نکن اتفاقا
بیکاری الکی دعوا درست کنی
راحختتت از این زندگی لذت ببر و الکی شر به پا نکن
اتفاقا خودتو نگران مادرشوهرت نشون بده
همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄