2777
2789
عنوان

دارم گریه میکنم😂

88 بازدید | 12 پست

حاملم دیروز تا شب دل درد داشتم دکترم گفت فردا بیا سونو اضطراری واست بنویسم احتمالا سنگ کلیس صبح بیدار شدم دلدرد نداشتم شوهرم گفت تو خوب شدی برداشت مادرشو برد ازمایش بده  فوشش بدین دلم خنک شه 

فقط 11 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گویند که عشاق جهان عقل ندارند          یعنی تو خری من به مراتب ز تو خرتر

شوهر سمندووووون

زنه همیشه خندوووون

اسی خدایی این چی میگه😂؟ 

در جستجوی خویش                                           یه دختر ¹⁸ ساله افسردم🤍🥺                                       که عاشق خطاطی و نوشتنم🤍🥺                          و به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدممم🤍🥺                   خب خب یادم رفت بگم کجاییم مغز ندارم ک🤍🥺    من یه دختر جنوبــــیم که توو یکی از روستاهاشم*                         و اما تویی ک داری اینو میخونی🤍🥺       خدایی کار و زندگی نداری بوااا جااان😞💔😂                   آدم باش ایقد نچرخ توو این سایت                            

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فوووووش،عیب نداره برگشت تلافی کن

چیکتر کنم مثلا ،برگشت میخاد تا شب بره سرکار خونه نیست که حرصش بدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

😂🥴🗿 شاید یه دلدرد فقط بوده

خوشبین باش اگه مادروشوهرت سنگ کلیه داشته باشه پدرش در میاد ..

🤣

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

شوهرررر باد معده اییییی

در جستجوی خویش                                           یه دختر ¹⁸ ساله افسردم🤍🥺                                       که عاشق خطاطی و نوشتنم🤍🥺                          و به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدممم🤍🥺                   خب خب یادم رفت بگم کجاییم مغز ندارم ک🤍🥺    من یه دختر جنوبــــیم که توو یکی از روستاهاشم*                         و اما تویی ک داری اینو میخونی🤍🥺       خدایی کار و زندگی نداری بوااا جااان😞💔😂                   آدم باش ایقد نچرخ توو این سایت                            
شوهر سمندووووونزنه همیشه خندووووناسی خدایی این چی میگه😂؟

دیوونه شدم خودم به عنوان خندم اومد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیکتر کنم مثلا ،برگشت میخاد تا شب بره سرکار خونه نیست که حرصش بدم

هیچ کاری نکن اتفاقا

بیکاری الکی دعوا درست کنی

راحختتت از این زندگی لذت ببر و الکی شر به پا نکن

اتفاقا خودتو نگران مادرشوهرت نشون بده

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

شوهرررر باد معده اییییی

نگفتم گوزوو که محترمانه باشه

😂🥴🗿 شاید یه دلدرد فقط بودهخوشبین باش اگه مادروشوهرت سنگ کلیه داشته باشه پدرش در میاد ..🤣

سنگ کلیه احتمالا منم اون بچ خانوم روماتیسم داره هر ماه میره ازمایش اونو میده اخه اون اصلا مهم نبود 

1
5
10
15
20
25
30
35
40