2777
2789
عنوان

مامانم شش نفر مهمون داره

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 20 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

۴ پیمانه برا شش نفر کافیه هر جور حساب میکنم متوجه نمیشم بعدشم هندی هر چی بخوری سیر نمیشی

اگر کم خوراک باشن اره مثلا نصف بشقاب برنج .من مهمون این مدلی داشتم به شدت کم خوراکی هر کجا میرن همه میدونن .هر چند من خودم ترجیحا اینه همیشه مقداری غذا سر سفره اضافه بمونه نهایتا بعدا استفاده میشه

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
برنج ایرانیه یا هندی؟احتمالا کافی باشه اگر پر خوراک نباشن اما دیگه یه دونه برنج هم نمیمونه داخل دیس

مادر شوهر من واسه نفری نصف پیمانه میذاره بعد نصف دیس اضافه میمونه 

خودش معتقده برکت داره ولی من دقت کردم همه از حفظ آبرو که واسه بقیه نرسه کم میکشن و بازی بازی میکنن

بجاش خورشت همیشه سه برابره بقیه رو میذاره فریزر دفعات بعدی گرم میکنه 

حالا مرغ اینا خوب میمونه ولی لپه یا لوبیا باشه ماسیده میشه دفعه بعدی خیلی تابلو میشه 

بخاطر مادرشوهر بودن نگفتم ها مادر خودمم بود میگفتم 

مادر خودمم از اونور افتاده اونقدر اضافه درست میکنه هم مهمون رو تو فشار خوردن میندازه و همش میگه بخورید بعد به هر کی هم یه ظرف میده ببرید ... واسه همین دیر به دیر مهمونی میده چون خرج ۴ تا مهمون براش اندازه ۱۰ نفر بیشتره 

اندازه خوبه 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
مادر شوهر من واسه نفری نصف پیمانه میذاره بعد نصف دیس اضافه میمونه خودش معتقده برکت داره ولی من دقت ک ...

بله درسته منم اصلا دوست ندارم غذا کم باشه جوری که به قول شما مهمان معذب بشه.و نه انقد زیاد که اصراف بشه

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

چه عجیبن این ادما ۶ نفر مهمان حتما باید ۱۱ تا پیمانه بریزی که کم نیاد سر سفره غذا زیاد باشه اخه ۴ تا مگه می شه به مامانت بگو خواهشا مهمون دعوت نکن وقتی خسبسی هم بی حرمتی به مهمان می شه هم مهمان گرسنه می ره کنار هم پشت سرت حرف می زنن بر خودت بد می شه 😳