2777
2789
عنوان

پارتی بازی تا چقدر واقعا 💔😐

| مشاهده متن کامل بحث + 108 بازدید | 18 پست
درکت میکنم،واسه همین اوضاع مملکت اینقدر عالیه دیگه!!!!!!اشکالی نداره،با همین فرمون برن جلو،اوضاع درس ...

از این دارم فشار میخورم که این هم سن منه بعد استخدام بانک شده حقوق و مزایا همه چی بعد من بدبخت باید خودمو بکشم واسه کنکور ض

خدای عزیزم ممنونم بابت همه چیزهایی که بهم دادی 🦋🦋🦋❤️❤️✨✨✨🌄

از این دارم فشار میخورم که این هم سن منه بعد استخدام بانک شده حقوق و مزایا همه چی بعد من بدبخت باید ...

ولش کن،بخاطر یه انگل حرص نخور،یعنی اگه اون موقعیت واست پیش میومد،خوشحال میشدی؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولش کن،بخاطر یه انگل حرص نخور،یعنی اگه اون موقعیت واست پیش میومد،خوشحال میشدی؟

ببین من عاشق کار تو بانکم از بچگی آرزوم بوده کارمند بانک بشم ولی نه با پارتی بازی و اینا با تلاش خودم ولی خب متاسفانه خانوادم میگن فقط باید کنکور تجربی بدی و از رشته ها تجربی بیاری چون پول تو رشته ها تحربیه 

وگرنه اگه به خودم بود میخاستم برم حسابداری بخونم 

خدای عزیزم ممنونم بابت همه چیزهایی که بهم دادی 🦋🦋🦋❤️❤️✨✨✨🌄

ببین من عاشق کار تو بانکم از بچگی آرزوم بوده کارمند بانک بشم ولی نه با پارتی بازی و اینا با تلاش خود ...

دوست داری،درست،اما مثل زالو رفتار کردن توی ذات بعضیاست،امیدوارم به خواسته دلت برسی،اگر قرار باشه توی اون جایگاه قرار بگیری،مطمئن باش بهش میرسی