2777
2789
عنوان

بیاین شوهرم چی گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1130 بازدید | 66 پست
بگردمت 🥲🥲🥲الان چی کاری نمیتونی انجام بدی؟

دلم مخاد طلاق بگیرم تو عذاب م هم‌خودم هم بچم بچه صب میگه مارو ببر بیرون گرفته ب من فش میده بچه رو هم بد عادت کردی بیرون میخاد

دلم مخاد طلاق بگیرم تو عذاب م هم‌خودم هم بچم بچه صب میگه مارو ببر بیرون گرفته ب من فش میده بچه رو هم ...

فکر میکنی اون بچه خیلی خوشبخته من در جایگاه نسخه پیچیدن برای زندگی شما نیستم ولی لطفا خواهش میکنم از یه مشاور کمک بگیر 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فکر میکنی اون بچه خیلی خوشبخته من در جایگاه نسخه پیچیدن برای زندگی شما نیستم ولی لطفا خواهش میکنم از ...

ن بچم تو عذابه دارم میبینم محبت پدر ندیده منم سوختم ب پای اینا 

تاپیکاتو خوندم، مدرک ارایشگری داری ولی سرکار نمیری، چرا نمیری ارایشگری خیلی درامدش خوبه، میبینی خودت نمیخوای خودتو نجات بدی، دو تا بچه هاتم ببر با خودت، بعدشم بچه شیش ساله نیازی به نگهداری نداره دو تا هستن تو خونه سرگرمشون کن برو یه جای نزدیکی کار کن، پولاتو مخفیانه طلا بگیر، دو سه سال که مخفیانه طلا گرفتی پول رهن و اجاره یه خونه رو داری، اون موقع هم بچه هات بزرگ شدن، اگه جدا بشی خودشون به خواست خودشون میان پیش تو. 

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
تاپیکاتو خوندم، مدرک ارایشگری داری ولی سرکار نمیری، چرا نمیری ارایشگری خیلی درامدش خوبه، میبینی خودت ...

اخه چجور برم بچه پسر ۶ ساله چجور توخونه تنها بمونن تا ۱۲ میرن پیش دبستان باید برم دنبالشون 

با مدرک هم باید برم جایی شاگردی

چجور برم توروخدا میتونی بمون باهم صحبت کنیم راهنماییم کن 

اخه چجور برم بچه پسر ۶ ساله چجور توخونه تنها بمونن تا ۱۲ میرن پیش دبستان باید برم دنبالشون با مدرک ه ...

دو تا ۶ ساله مگه نیستن؟ خب با هم میمونن دیگه، مدرک کدوم لاین از ارایشگری رو داری؟

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
هیچی آرایش پیرایش میکرو هک رفتم نصفع ول کرذم

خب باید یه لاینی بری که هم علاقه داشته باشی هم درامدش خوب باشه، اصلا سرکار هم که بری اخلاق شوهرت بهتر میشه. باید اولش بری شاگردی بعد کم کم بری جاهای بهتر لاین های بهتر

شما که آقا هستید میشه یه سوال ازتون بپرسم؟من همسرم یه چیزایی گاهی بهم میگه که من اگر همون رفتارو باه ...

بعضی از آدما 

یا بهتر بگم بعضی از مردا خودشون خوب می‌دونند که دارن اشتباه میکنن! 

خیلی قشنگ هم بلدن با حرف بازی کنند 

خودش گفته فلان کار خوب نیست انجام نده و توهینه 

خودش انجام دادنی میگه من چون فلان جا انجام دادم زشت نیست 

خودش انجام داده بهونه خوب میاره ! 

در صورتی که می‌دونه اشتباه کرده ! 

این نوع رفتار ها به عقیده من ریشه تو کودکی داره ! 

یه ضعف وجودی داره این شخصیت ک دوست داره حرف حرف خودش باشه ! 

کسی هم بهش نگه اشتباه کرده 

فقط چشم بشنوه

مسلما تو بچگی زیاد دعواش کردن ! 

زودم عصبی میشن و بعضی وقتایی هم زیادی مهربون یا آروم ! 

در مقابل این آدم ها بحث کردن موقع دعوا و بحث و عصبانیت و .. اصلا فایده نداره 

سکوت مطلق ! 

بعد از این که آروم شد 

تو موقعیت مناسب و آروم باهاش باید صحبت کرد ! 

یه مورد مهمی هم هست اونم اینه که متاسفانه تو ایران بین زوج ها سواد بحث و گفتگو و . خیلی کمه!

یعنی یه زوج می‌خوان از مشکلشون با هم صحبت کنند 

اشتباه های زیادی تو همین بحث کردن میکنن

یکیشون میخواد مشکلش رو بگه طرف مقابل شروع می‌کنه میگه 

اون روز رو یادت رفته 

فلان روز رو یادت رفته 

تو چرا فلان جا فلان کردی 

اصلا موضوع یه چیز دیگه بود 

انقد همه موضوعات رو میارن تو بحث که دعوا درست میکنند و قهر و فلان و ... پیش میاد 

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 

اشکال نداره از اونا ک هم خونتن حرف بشنو اما از عریبه نهشده مهرتوببخشی حضانت بگیری ببخش برو فقط عمرتو ...

من یه پادیوونه روانی شدم بامشکلات قلبی باسن کم

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

خب باید یه لاینی بری که هم علاقه داشته باشی هم درامدش خوب باشه، اصلا سرکار هم که بری اخلاق شوهرت بهت ...

پول مخاد سالن باز کردن جایی کار کنم هم بچه میمونه تو همه چیز بلاتکلیف هستم

پول مخاد سالن باز کردن جایی کار کنم هم بچه میمونه تو همه چیز بلاتکلیف هستم

باید بری اول جایی کار کنی تا کارو یاد بگیری، برو نزدیک خونتون جای دور نرو، بعد که مشتری پیدا کردی و ماهر شدی برو جای بهتر و لاین های بهتر، بعدشم بچه ها رو بذار خونه برو، مگه نمیرن پیش دبستانی؟