2777
2789
دور لب، دور چشم، پره های بینی که پوست حساس دارن نزنین ژل خیلی قویه فقط روی جای جوش و لک قسمت پیشانی ...

مرسی عزیزم 

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

دور لب، دور چشم، پره های بینی که پوست حساس دارن نزنین ژل خیلی قویه فقط روی جای جوش و لک قسمت پیشانی ...

هرشب بزنم ؟ بنظرت چند دوره بزنم جواب بگیرم

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هرشب بزنم ؟ بنظرت چند دوره بزنم جواب بگیرم

یک شب درمیون یک دوره یک ماهه جواب میده 

البته یه سری نکات هست ضد افتاب حتما بزنین رو بالشتیتون تمیز باشن، ساتن باشه بهتره، مرطوب کننده و آب رسان استفاده کنید حتما پوستتون بهتر میشه. 

خلاصه ک چشام دنیاییه                                                                                             

یک شب درمیون یک دوره یک ماهه جواب میده البته یه سری نکات هست ضد افتاب حتما بزنین رو بالشتیتون تمیز ب ...

انشالله همینطوره ❤❤❤ممنون عزیزم

کاش با این ژل لک صورت من میرفت

من سرم ویتامین سی دارم تضمینی ازبین میبره بهت قول نیدم همسرم سرم طلا استفاده کرد برا چروک های پوستیش خداشاهده دورچشمش بعد یک شب استفاده ۸٠درصد بهترشد یک دوره استفاده صد درصد نتیجه

من سرم ویتامین سی دارم تضمینی ازبین میبره بهت قول نیدم همسرم سرم طلا استفاده کرد برا چروک های پوستیش ...

چه برندی؟؟ 

واسه من که جواب نداد یا جوشام بیشتر شد یا پوستم تیره شد

راستی شما همونی که بابات داروسازه المان زندگی میکنن؟؟؟ 

چه برندی؟؟ واسه من که جواب نداد یا جوشام بیشتر شد یا پوستم تیره شدراستی شما همونی که بابات داروسازه ...

بله همونم

برند بلک بری فو ق العاده هست خودم استفاده نیکنم از تمام محصولات بلک بری 

بله همونمبرند بلک بری فو ق العاده هست خودم استفاده نیکنم از تمام محصولات بلک بری

نزدم تا حالا باید تحقیق کنم در موردش 

بله همونمبرند بلک بری فو ق العاده هست خودم استفاده نیکنم از تمام محصولات بلک بری

مال شرکت نفیس؟؟ 

مال شرکت نفیس؟؟

بله اسمش بد در رفته اما من و خانوادم استفاده میکنیم از محصولات بلک بری فوق العاده هستن 

من هیچوقت محصول ایرانی استفاده نمیکردم اما الان همشو دارم فوق العادس