2777
2789
عنوان

میگم من واکسن نزدم شماها که زدین چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 36 پست
نمیدونم والا من دو دوز زدم ولی یه سری منابع میگن اشتباه کردیم واکسن زدیم یه سری هم میگن همین واکسن ر ...

ما وقتی واکسن زدیم با ذوق زنگ زدم به دکترمون گفتم .ببین پشت تلفن من و به فحش کشید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اولا واکسن باعث ایجاد سلول خاطره در دستگاه ایمنی تخصصی میشه و هیچ وقت ایمنی مطلق ایجاد نمیکنه بلکه میزان ایمنی در برابر ابتلا رو میبره بالاتر

دوما افرادی که واکسن زدن به علت وجود سلول خاطره ، با سرعت و شدت بیشتری بدن به عامل بیماری زا واکنش میده و دوره نقاهت خیلی کوتاه تر میشه و احتمال عوارض شدید و مرگ بسیار پایین تره

سوما هر واکسن یک دوره تکراری داره و چون ۴ سال پیش یکی واکسن زده دلیل نمیشه که تا آخر عمر اون بیماری رو نگیره 

ما وقتی واکسن زدیم با ذوق زنگ زدم به دکترمون گفتم .ببین پشت تلفن من و به فحش کشید

دقیقاً 

جالبه بعد واکسن هم پدر بزرگم هم مادر بزرگم سکته خفیف داشتن 

نمیدونم مربوط به اونه یا نه 

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد 

عزیزم واکسن رو نمیزنن که نگیرن میزنن که اگر گرفتن بدن یکبار باضعیف شده این بیماری مبارزه کرده باشه ...

یعنی هیچ مضراتی نداره کلا واکسن برای بدن؟ اصلا جدای از بحث کشندگی سرما و کرونا و این حرفها؟ بالاخره واکسن عوارض داره روی ژنهای بدن. من که نزدم و الان بعد چند سال کرونا هم گرفتم اما بازم از اونایی که زدن ضعیف تر گرفتم

خب بهتره آدم سرما بخوره حتی بمیره ولی حافظه اش ضعیف نشه. اما مهم نیست عزیزم بدنتون هم بعد واکسن خودش ...

منم حافظم پوکیده بعد کرونا

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد 

عزیزم واکسن رو نمیزنن که نگیرن میزنن که اگر گرفتن بدن یکبار باضعیف شده این بیماری مبارزه کرده باشه ...

اگر واکسن نبود و درست نمیشد یا بهمون نمیدادن میگفتن کل دنیا با ما مشکل دارن میخوان از بین ببرنمون حالا که تموم شده این جوری میگن ...

هرچی آرزوی خوب مال تو 

مثل اینکه شما روزی ۶۰۰ نفر فوتی رو یادتون رفته که الان به واکسن نزدن افتخار میکنید

کاش می‌شد اونایی که واکسن زدن رو از کسایی که نزدن جدا کرد، که میفهمیدید اگه واکسن نمیزدیم هنوز مرگ و میر ادامه داشت

هیچی از وقتی واکس عن زدم بدن درد و استخوان درد و ضعف و بیحیالی یقه هممونو گرفته خیلیا هم سکته و تومو ...

چرا حرف هال الکی میزنید؟
من واکسن آسترازنکا زدم ، هیچ اتفاق بدی هم نیفتاده برام
خیلی از افراد اطرافم هم چینی زده بودند ، اونا هم سالمن

دوز پنجم رو هم بزن.

من نزدم واکسن

ولی لامصب سرفه هام خوب نمیشه اما ترس ک اصلااا نداریم انگار همون سرماخوردگیه

این زاپاسه😉باشه حالا بنویس کاربری دست دو نفره سه نفره این کاربری منم دست شونصد نفره  والا کی ب کیه🚶🚬
کاش منم نمیزدم

دایی خودم دقیقا یک ماهدبعد واکسن حالش بد شد و دکترا گفتن سرطان مخفی پیشرفته تو یک هفته هم فوت کرد و دکتر هم صراحتا گفت بخاطر واکسنه.

دایی دوستم تومور مغزی ......دوسته یکی از دوستام دو دقیقه بعد واکسن فوت کرد .

اینارو به چشم دیدم