2777
2789

ازخوشی هاتون نگیدادمای نزدیک زندگیتون ماچهارتادوستیم که سال هاس باهمیم یکی ازدوستام درشرف جدایی اون دوتادوستم داشتن درموردکادوی روز زن باهم صحبت میکردن دوست دیگم زد زیرگریه 🥺گفت من سالهاس حتی یه شاخ گل نگرفتم خیلی دلش شکست نمیگم اونا حسادت میکنن اصلاولی ته دلشون دلشکسته اس کاش این فرهنگ جابیفته همیشه توجمع این ادمای دلشکسته حالاهرکی به یه نحوی کسی که بچه نداره ودرانتظاره قربون صدقه نریداونادلشون به یه مو بنده اینوهزاران باراززبون این ادمای رنج کشیده شنیدم من به مجازی کارندارم اینجاماکسیونمیشناسیم ولی توزندگی واقعی وادمای نزدیکمون مراعات کنیم گریه های دوستم اصلاازجلوچشام نمیره❤️

تامیتونی شادباش وبخند😍شادی اکسیرجوانی است

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دل شکستن بدجور تاوان دار یادم جلو یک بنده خدا طرف انقد قربون صدقه نوه اش میرفت اونا ۱۰ سال بود نداشتن دو ماه طرف حامله شد واون یارو که پز نوه اش میداد دختر دیگه اش الان ۷ سال بچه دار نمیشن😑

نه تنها جلوی آدم مطلقه 

بلکه جلوی کسی که نداره از دارایی هاتون دم نزنید 

جلوی کسی که پدر و مادر ندارن از پدرومادرتون تعریف نکنید

و...

نه که حسادت کنند نه اینها دلشون شکسته است 

خب این چ ربطی ب ما داره هرکسی مسئول زندگی خودشه ب ما چ شوهر اون یه شاخه گل بهش نمیده و شوهر ما چیکار میکنه واسمون... مردم باید یاد بگیرن ک بدبختی یا خوشبختیشون دست خودشونه اینطوری چشم داشتی هم ب زندگی بقیه ندارن

چقدرر گل گفتی ای کاش همه به این درجه از فهم و شعور برسن.. ولی همیشه کسایی که اینجوری میان و تعریف میکنن، خودشون تو زندگیشون کمبود دارن و به این روش سعی دارن جبرانش کنن ظاهرسازی کنن.

نه تنها جلوی آدم مطلقه بلکه جلوی کسی که نداره از دارایی هاتون دم نزنید جلوی کسی که پدر و مادر ندارن ...

من خودم پدر ندارم یکی از اقوام مون هروقت زنگ میزنه همیشه از کارهایی که همسرش برا خودشون و دختراش می‌کنه تعریف می‌کنه از خوبی های همسرش خانم مسنی هم هم هست من حسادت نمیکنم هیچوقت اما خب واقعیت اذیت میشم مراعات می‌تونه قشنگ باشه

واقعا درسته حتی خدا هم بدش میاد ازینکار ک دل بنده ش بشکنه،من کلا ادمی نیستم حسرت بخورم یا حسودی کنم چون همه چیز رو امتحان الهی میبینم و اجرشو اخرت میگیرم

ولی وقتی تازه پسرمو از دست داده بودم اشنامون جلوی من ب پسرش هی میگفت شیر پسر من قربونت بشم ...

اون لحظه هیچ حسادتی نکردم ولی قلبم برا بچم ک رفت لرزید و ناراحت شدم برا فرهنگ نداشته بعضیا ک مراعات نمیکنن