2777
2789
عنوان

یه مدتیه

80 بازدید | 23 پست

یه مدتیه کلییی ضرر کردیم از لخاظ مالی شوهرم حسابی توخودشه و حالش داغونه تواین مدت خیلی پیشش بودم کلی پابه پاش غصه خوردم و براش گریه کردم شبا که میخوابید کلی قربون صدقه اش میرفتم و براش دعامیکردم که مشکلش حل بشه وخلاصه تاجایی که تونستم سغی کردم پیشش باشم و غرنزنم از اوضاع مالی شکایت نکنم تا بار اضافه رو دوشش نباشم (تقریبا نزدیک دوماهه برنج نداریم وخب با وجود این وضع سعی کردم هیچچ غری نزنم و اصلا به رو نیارم) اما خانوما من اخلاقم یه جوریه باید نهایتااا هر دوروز یه بار برم بیرون تمااام تفریح من شوهرمه و بدون اون بهم خوش نمیگذره تواین مدت شوهرم نمیتونست منو ببره بیرون  ومن به شدت بهم ریخته بودم اما سعی میکردم غرنزنم

این مدت سعی مردم باهاش خیلی مهربون باشم تا حداقل من یه بار اضافه تر نشم براش اما دوروز بود که بهم خیلییی سخت گذشت بهم قول داد منو ببره بیرون(بعد مدتها) اما نشد که ببره وابن تودلم مونده بود شدید. بعد دیروزم خیلی بهم سخت گذشت تقریبا صبح تاشب بهم بی توجه بود (واین بزرگترین نقطه ضعف منه اصلااا طاقت ندارم و حالمو بد میکنه ) وبدتر ازاون اینکه گذاشت با اینحال بخوابم حالا حال من به شدتتت بهم ریخته و عصابم وحشتناک داغونه ادامه پست بعدی 

با امضای من مشکل دارید هی حذف میکنید؟!😒با اون سایتتون اه😐 فقط اومدم بگم راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

و بعد این مدت بلاخزه به روم اوردم ناراحتیمو و بهش بی توجه شدم شوهرمنم نازکشی بلد نیست نمیاد سمتم و بعد از یه روز از این رفتار من بهم ریخت باهام سرسنگین شد بعد دیشب که اومدم اشتی کنیم گفت دیگه نه خودم برای خودم مهمم نه توبرای من مهمی

با امضای من مشکل دارید هی حذف میکنید؟!😒با اون سایتتون اه😐 فقط اومدم بگم راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

و گفت دیگه هیچی برام مهم نیست چون دیروز که من باهاش سرسنگین بودم دقیقا یه مشکلی براش پیش اومده بود که بهم نگفت سوالم کردم گفت نیمتونم بهت بگم منم نمیدونستم مشکلی پیش اومده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دمتون گرم چه استقبالی😞کاش یکی باهام حرف بزنه

مدتهاست حالم بده و شبا تاصبح بیدارم دارم دیوانه میشم حس میکنم دیگه دوسش ندارم میخوام بدونم من مقضرم؟؟؟ البته تواین مدت یه غرای ریزی زدم(طبق گفته شوهرم )

خب دارم میخونم

وااای دمت گرم😍خیلی ذوق کردم😂

همینکه تا الان دووم اوردی دستت دردنکنه و شوهرتونم باید قدر دان باشن بهتره بشینی باهاش صحبت کنی ولی لعنت طوری نباشه که انگار منت گذاشتی بعدشم باید یه فکری به حال اوضاع مالی بکنید که بهتر بشه

اها یادم رفت بگم این مدت هروقت میگفتم چرا اینکارو کردی چرا این رفتارو داری یا هرچیز اینجوری میگفت توحساس شدی واقعا بهم بر میخورد میگفتم بابا یکم فکزکن به رفتار خودت خیلی تند جوابمو میداد میگفت حساس شدی

عزیزم زندگیا واقعا سخت شده

اینکه بار مادی زندگی فقط رو دوش یک نفر باشه واقعا ادمو از پا درمیاره

آقایون مثل خانوما اهل حرف زدن و درد و دل نیستن برای همین ساکت میشن و تو خودشون میرن

مشکل مالی واقعا سخته

اما شما هم حق داری

کاش میشد ی جوری از فشاری ک روشون هست کم کنید

همینکه تا الان دووم اوردی دستت دردنکنه و شوهرتونم باید قدر دان باشن بهتره بشینی باهاش صحبت کنی ولی ل ...

اونو به فکرش هست یه مشکلی پیش اومده به خاطر اونه دعاکن برامون عزیزم

دمت گزم وقت گذاشتی ایشالا حاجت روابشی♥️♥️

عزیزم زندگیا واقعا سخت شدهاینکه بار مادی زندگی فقط رو دوش یک نفر باشه واقعا ادمو از پا درمیارهآقایون ...

من نمیتونم کارکنم چون اوضاع روحیم داغونه اعتماد به نفسمو حیلیی کم کزده میخواستم برم معلم مهد بشم فقط به خاطر روحیه ی داغونم نتونستم برم

خب بهش میگفتی بااین شرایط حساس شدنمم یه چیز طبیعیه

اخه اونم شرایطش بده فکرش درگیره نمیخوام به روش بیارم و اذیتش کنم خودم میدونم طبیعیه ولی نمیخوام ناراحتش کنم من تنها چیزی که ازش میخوام ایننه که بهم عشق بده همین