2777
2789

نفسم به نفسش بند بود روزی چند بار عکساشو نگاه میکردم ولی جوری دلمو شکست و رفت که چند وقته دلم نخواست وارد فضای مجازی بشم

تا چندپقت دیش همش چکش میکردم ی روزی که قرار بود سرکارم برم پاشدم دیدم داره هوا روشن میشه و من از سرشب تا اون موقع زیر پتو گریه کرده بودم به آدمی که تو آینه دیدم دلم سوخت اصلا انگار من نبودم و دلم داشت به اون دختر با اون قیافه میسوخت و همونجا به خودم قول دادم دیگه حتی چکشم نکنم 

بعضی وقتا مثل الان باز تا صبح گریه میکنم همش ی سوال تو ذهنم هست چرا ؟ 

چرا ؟ 

چرا ؟ 

مگه من چم بود یعنی همش بخاطر اینکه نتونستم پابه زارم رو یه سری چیزا و انجامشون بدم ؟ 

عمیقا حس میکنم دلمو شکست 

می‌دونم چی ازت درخواست کرده

می‌دونم چقدر حالت بده می‌دونم چقدر زندگیت بهم ریخته می‌دونم چه حسی داری

درکت میکنم

ولی به عنوان کسی که ۵ ساله پیش این کارو انجام داد و دوسال حال خرابی کشید و آخرش به خودش افتخار کرد که تن به اون کار نداده بهت میگم بهترین کار ممکنو کردی که در آینده به خودت آفرین بگی نه اینکه بزنی تو سر خودت بگی چه غلطی کردم . آخه حتی اون درخواست هاشم انجام میدادی بازم می‌رفت . این آدم کلا دوست نداشته فقط یه سری چیزا ازت می‌خواسته که حتی اگه انجام میدادی فوقش یه مدت کوتاه کنارت میموند بعدشم که به هدفش رسید خدافظی میکرد باهات. 

چاره ای جز تحمل نداری بمیرم برا دلت که خودم این زجرهارو کشیدم🙂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

می‌دونم چی ازت درخواست کردهمی‌دونم چقدر حالت بده می‌دونم چقدر زندگیت بهم ریخته می‌دونم چه حسی داریدر ...

من هنوزم شبا خوابشو میبینم 

خیلی خستم خیلی 

مثلا قراره چهار ساعت دیگه برم سرکار ولی ببین حالمو 😔 

باورامو از بین برد 

من هنوزم شبا خوابشو میبینم خیلی خستم خیلی مثلا قراره چهار ساعت دیگه برم سرکار ولی ببین حالمو 😔 باور ...

درکت میکنم می‌دونم دست خودت نیست تمام زندگیت وصل شده به اون آدم منم مثل توام🥺

ولی هرچقدر سخت و تلخه باید بپذیریم و باهاش کنار بیایم

باید زندگیمونو ادامه بدیم 

چی خواست ازت عزیزم‍

مستقیم بهم چیزی نگفت 

اصلا این کلمهای که شما میگید رو ما حتی خجالت میکشیدیم پیش هم بگیم 

وولی غیرمستقیم یه چیزایی گفت و من فهمیدم منظورم همین چیزاس 

رابطه دیگ ؟

آره 

می‌دونی واسه من قضیه دردناکش این بود که این آدم از روی دوست داشتن و عاشقی از ته دل این درخواستو نمی‌کرد . از روی هوس این درخواستو میکرد درصورتی که من بهش وابسته شده بودم.

منم هرچقدر واسم درحد مرگ سخت بود ولی رفتنش رو به اون کار ترجیح دادم

همون چیزی که اگه بگم تعلیق میشمخودت حس بزن دیگه

مستقیم بهم چیزی نگفت 

اصلا این کلمهای که شما میگید رو ما حتی خجالت میکشیدیم پیش هم بگیم 

وولی غیرمستقیم یه چیزایی گفت و من فهمیدم منظورش همین چیزاس

رابطه خیلی پاکی واسه همین باورم نمیشه نمیدونم شایدم واقعا دیگه نمیتونست تحمل کنه 

ولی هیچ کدوم دلیل نمیشد بره 

فقط نامرد بود که دلمو زیر پاش له کرد و رفت همین 😔 

مستقیم بهم چیزی نگفت اصلا این کلمهای که شما میگید رو ما حتی خجالت میکشیدیم پیش هم بگیم وولی غیرمستقی ...

شاید به خاطر این بوده که مدت کمی باهم درارتباط بودید که روش نشده مستقیم بگه

ما چندین سال باهم بودیم

نه عزیزم اشتباه میکنی این رابطه فقط از نظر تو پاک بوده اون آدم آدمه کثیفی بوده و ذاتش مثل تو نبوده. همش فیلم بازی می‌کرده اینو قبول کن

همینکه حسرت میخوری و فکر میکنی رابطه خوبی بوده و کاش تموم نمیشد داره عذابت میده