2777
2789

کل هفته رو که صبح میره شب ساعت ۸ و ۹ شب میاد ( میتونه زودترم بیادا) جمعه ها هم از صبح ساعت ۶ تا ظهر ساعت ۱۲ میره پارک با دوستاش تو انجمن ترک اعتیاد دنبال ورزش و بازی و....

ظهر هم‌میاد ناهار بخوره و ۳ ، ۴ ساعت بخوابه ت بیدار میشه هوا تاریکه

من میخوام جمعه ها بچمو نگه داره من خونمو جارو بزنم تمیز کنم و ما رو ببره بیرون یه دور بزنیم پوسبدیم تو خونه.‌حالا منظورم تفریح آنچنانی نیست همون یه دور زدن توی پاساژ مغازه هارو دیدن راضی ایم . خونمون یجاییه نمیتونم پیاده با کالاسکه برم بیرون معمولا از صبح تا شب تو خونه ایم منو بچم

شاید ماهی یبار جمعه ها با اصرار من با ماشین یه دور بزنیم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا الان بهتر شده قبل از بچه دار شدن تا ساعت ۱۰، ۱۱ شب پا تو خونه نمیذاشت بعد از کارش میرفت مغازه ی رفیقش پیش رفیقش و زن رفیقش ( یه دعوای اساسی راه انداختم رابطشو با اون دوستش قطع کردم) 

باز اون موقع وقت برام نمیذاشت بچه نداشتم خودم میرفتم بیرون یا خوته مادرم . الان بچه دستو پامو بسته

اصلا همکاری نمیکنه تو نگه‌داری بچه؟

اگر باشه اره بچه رو میدم بهش غذا بپزم یا یذره دراز بکشم که معمولا حواسشو کامل جمع نمیکنه بپم شیطونه یکسره حواس آدم  شش دنگ باید بهش باشه ۱۰  ماهشه یبار سپردم به شوهرم غذا بپزم بچم با مغز خورد زمین بیحال شد بردم بیمارستان سی تی اسکن گرفتن 

خب شما که افسرده میشی این شکلی‌.

افسردگی شدید گرفتم مدام گریه میکردم و دلم میگرفت دیدم اصلا حرفام فایده نداره ۱ ماه پیش رفتم روانپزشک دارو ی ضد افسردگی بهم داده تاثیر داشته ولی خب هنوز تو خونم و فقط ۲۰ ۳۰ درصد خوب شدم

عزیزم باهاش صحبت کن والله خیلی صبوری من اگه بودم تا حالا دیوووونه شده بودم

آه....آری.....این منم.....اما چه سود/ او که در من بود دیگر نیست ،نیست/ می خروشم زیر لب دیوانه وار/ او که در من بود آخر کیست کیست؟