2777
2789
عنوان

توقع زیادیه که میخوام شوهرم جمعه ها برای ما وقت بذاره

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 24 پست
میشه بگی دقیقا چیکار باید کرد شاید من بلد نیستم

از همون روز اول باید هرروز بیرون میرفتین از اون نامزدی ک شور شوق داشت ...باید عادتش میدادی به اینکه باید برای خانواده وقت بزاره

اصلا اینکه شما یک ماه از در خونه بیرون نرفتی خب خییییلی بده ...

مثلا شوهر شما مغازه داره عصرا جمع کن برو اونجا بگو زودتر تعطیل کن بریم بیرون 

یا بچه بده دستش بگو من میرم دور بزنم ...

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم باهاش صحبت کن والله خیلی صبوری من اگه بودم تا حالا دیوووونه شده بودم

حتی جمعه ها اگر ماهی یبارم مارو ببره پاساژی جایی هرجا باشیم باید ساعت ۸ شب برگردیم با فامیلاش بره فوتبال 

ببین خودتو اینقد وابسته بهش نشون نده الان همه جا اسنپ هست اسنپ بگیر کالسکه رو بزار تو اسنپ برو بازار بگرد خرید کن بازم با اسنپ‌برگرد یا اگه تایم برگشتتون یکی بود زنگ بزن سر راه بیاد دنبالتون احتیاج نیست حتما همه جا شوهرا حضور داشته باشن که

هزار بار حرف زدم

من شوهرم از سرکار میاد بچهها را میدم دستش میرم پیاده روی خیلی تو روحیه آدم تاثیر داره حتماکه نباید با شوهرت بری بیرون خودت راوابسته نشون نده خودت تنهایی برو بیرون

آه....آری.....این منم.....اما چه سود/ او که در من بود دیگر نیست ،نیست/ می خروشم زیر لب دیوانه وار/ او که در من بود آخر کیست کیست؟
از همون روز اول باید هرروز بیرون میرفتین از اون نامزدی ک شور شوق داشت ...باید عادتش میدادی به اینکه ...

‌ دعوا راه میندازه . جمعه ها اگر ماهی یبارم مارو ببره بیرون ساعت ۸ شب باید بذاره خونه بره با فامیلاش فوتبال بازی کنن چندبار اعتراض کردم دعوا راه انداخت

‌ دعوا راه میندازه . جمعه ها اگر ماهی یبارم مارو ببره بیرون ساعت ۸ شب باید بذاره خونه بره با فامیلاش ...

خب دیگه شما باید اینقدر مدیریت میداشتی ک اونم 8 به بعدش برسه بره ولی برای شما وقتش بزاره

متاسفانه نمیدونم چرا حس میکنم احساس صمیمیت با خونه نداره

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ببین خودتو اینقد وابسته بهش نشون نده الان همه جا اسنپ هست اسنپ بگیر کالسکه رو بزار تو اسنپ برو بازار ...

اخه اصلا من وابسته نبودم بهش 

تمام کارای بیرونمو خودم انجام میدادم خودم بیرون میرفتم حتی ۱ بار هم برای خرید لباس و اینا با شوهرم نرفتم بیرون هم با مادرم میرفتیم دور میزدیم . این آخرا مسافرت هم با خانوادم میرفتم ولی از وقتی بچه بدنیا اومده واقعا نمیتونم بچم خیلی شیطونه آدمو از پا درمیاره ۱۰ ماهشه