2777
2789
عنوان

بلاگری

108 بازدید | 17 پست

بچه ها میخوام داستان اشنایی با شوهرمو از اول از خواستگاری تا ازدواج بزارم ۴ ساله ازدواج کردم ولی انقد فشار بدهی و مالی داریم که میخوام این کارو بکنم تو اینستا انگار تازه اشنا شدیم و فالورام بره بالا نظر شما چیه؟ نمیدونم چیکار کنم خیلی دو دلم شوهرم میگه ما که تو کرونا ازدواج کردیم نه مراسم داشتیم نه هرچی برات مراسم میگیرم بگو فرمالیته ام بود بزار تو پیجت میشه شمام نظر بدید به بلاگری تو اینستا هم علاقه دارم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همین رو میدونم که واسه بلاگری باید دنده پهنی داشته باشی

یک سری ها ازت تعریف میکنن

یک سری هاا میگن خب که چی؟ 

و تعداد زیادی کامنت‌هایی برات میذارن که روی اعصابت میره

کشش همچین مسله ای رو داری؟! 

پول همون مراسم و خرج اینستا رو بزار برا بدهی هایی ک میگیوقتی هم ک میخوای بزاری بجاش برو سرکار

بلاگری کم کم ماهی ۵۰-۶۰ در میاری کدوم سرکاری انقد پول میده 

خودم شاغلم تو املاکم ولی انقدر نمیشه

همین رو میدونم که واسه بلاگری باید دنده پهنی داشته باشییک سری ها ازت تعریف میکننیک سری هاا میگن خب ک ...

اره یه پیج تهرانگردی دارم الان خیلی فحش اینا میدن ولی نظرم این بود لایف استایلش کنم و وایرال بشه

مثل همونا داستان درست کن پست بزار ولی جنجالی تر و مدت طولانی باید فعالیت کنی و هر رور. ریلز بزاری

حله یعنی تو زندگیم نیاز به تایید یه نفر داشتم خیلی دلگرمی دادی مرسی❤️