2777
2789
عنوان

تب پسرم چهل وای خدایا

| مشاهده متن کامل بحث + 861 بازدید | 88 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دکتر گفته بود نصف شیاف ۳۲۵ رو بزن من همرو زدم.درضنن این الرژی داره نمیتونم زیاد بروفن بدم

خو ما هم‌نگفتیم زیاد بدی بروفن یکبار دوبار در روز هست 

خونسرد جواب میدی حرصیم کردی 

ما اینجا مادر هستیم ‌و‌با تجربه وقتی همه یکصدا دارن میگن بروفن حتما خبریه

یه‌دکتر دیگه ببرش 

همه‌دکترا که خوب نیستن

پارسال ‌دختر منم همینطوری شد فقط یک دکتر درمونش کرد تب و لرز شدید عفونت گلو و گوش

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

وا. یعنی همینجوری نشستی تا شیاف تبش رو پایین بیاره!؟ اونم تبِ عفونت گوش رو! نزدیک ترین ناحیه به مغزه ...

نمیدونم چرا کامنتای ما رو نمیبینه😣

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
اره خب دکتر گفت گوشش عفونت داره

واقعا متاسفم‌ برات این گوشی وا مونده تو بزار کنار و بچه رو بردار ببر بیمارستانننننننن تا تبش باعث تشنج نشده 🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬

خدایا به سلامت پسرمو بغل بگیرم🥹❤

به خدا انقدر دارم حرص میخورم بدنم شروع کرد لرزیدن.

هیچیش نمیشه اگه الان با شیاف بروفن هم بدی. از شیافش نیم ساعت هم گذشته تازه.

اصلا من که میگم بروفن هم الان تاثیر نداره. این بچه باید بره بیمارستان هم آنتی بیوتیک هم ضد تب و التهاب بگیره.

ما که خندان می‌رویم🧸☕
به خدا انقدر دارم حرص میخورم بدنم شروع کرد لرزیدن.هیچیش نمیشه اگه الان با شیاف بروفن هم بدی. از شیاف ...

بخدا منم لجم گرفته حرصم دراومد🙄

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

نمیشه که بعده شیاف بروفن داد. لباس بپوشونم ببرم تبش بالاتر میره

اسنپ بگیر بیاد دم در سوارتون کنه تا بیمارستان 

چرا انقدر عجیبی شما؟ این همه خانم با تجربه دارن میگن بلند شو ببر بیمارستان میگی لباس تن کنم تبش میره بالا؟ خب میتونی منتظر بمونی حالش بدتر بشه

تو بیمارستان دکتر متخصص میاد بالا سرش بهتر از خود شما میتونه مراقبت کنه از بچت

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟به دعاهاتون خیلی نیاز دارم