2777
2789
عنوان

پسره بلاکم کرد😐

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 42 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وات د فازی جا بهش میگی مامانم ک.س.شعر میگه یعنی اگ اینو بهش گفتی همون بهتر ک ازت جدا شدهی جا هم ب او ...

بابا اونجا تو ماشین اینجوری گفتم اومدم خونه واسه رفیقم تعریف کردم اون پرم کرد ازونطرفم مامانم میگفت این نمیخوادت اگ میخواستت اینجوری نمیگفت و فلان..

اینجانشد‌اون‌دنیا‌باشه‌قرارِ‌منو‌تو... :)❤️‍🩹

نه خودت نه مامانت اصلأ خوب حرف نزدید 

محترمانه تر هم میشد بگید ، تقصیر اون بدبخت چیه که تو این وضعیت اقتصادی وحشتناک نمیتونه به چیزایی که میخواد برسه 

یا تقصیر اون چیه که بابای پولدار نداره ، یه عده رو اگه باباشونو ازشون بگیری حتی نمیتونن یدونه تاکسی برای خودشون بگیرن 

یجوری رو بدبخت آوار شدید که انگار هلاک شوهر هستید 

شیک و مجلسی میگفتی قصد ازدواج ندارم و ایشالا فرد مورد نظر خودتونو پیدا کنید و تمام 

چرا دیگه بدبختو کوبیدید؟ قدرت کلمات رو دست کم نگیرید آهش دامنتونو میگیره 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
مقصر مامانته ک اومده برای توی بی لیاقت مادری کنه بعد بگی کسشعر میگ؟ ت باید بدبخت شی با ی آدم دوهزاری

الان این شد مادری ک تر زد توی همه چیز؟ درست تر میتونست با پسره صحبت کنه نه غرورشو له کنه هی بزنه تو سرش ک خواستگار بهتر داره مگ همه چی پوله

بهترین کارو‌کرد بنظرم اگه اونقدر رو خودتون و تصمیماتون مصمم نیستین و یکی دیگه سوارتون میشه بزارین بره پی زندگیش شماهم دنبال فرد با امکانات عالی بگردین

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما وقتی در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر میکنم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میزارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل نمیشه که حق با شماست🩷

نه خودت نه مامانت اصلأ خوب حرف نزدید محترمانه تر هم میشد بگید ، تقصیر اون بدبخت چیه که تو این وضعیت ...

اومد تو ماشین یه آه کشید گفت من چیکار کنم با این مملکت🤦‍♀️ منم رفتم ازش عذر خواهی کردم ولی بلاکم کرد با یه شماره دیگ بهش زنگ بزنم یا نه؟ 

الان این شد مادری ک تر زد توی همه چیز؟ درست تر میتونست با پسره صحبت کنه نه غرورشو له کنه هی بزنه تو ...

خوشبخت شدن آدما در گروِ پول دار بودنه اوناس مامانت یچی میدونست ک گفته 

درضمن پسره اگ دوست داشت بلاکت نمیکرد

اومد تو ماشین یه آه کشید گفت من چیکار کنم با این مملکت🤦‍♀️ منم رفتم ازش عذر خواهی کردم ولی بلاکم کر ...

نه ولش کن دیگه حرفی که نباید رو زدید 

هیچ جوره نمیشه جبران کنید 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
بابا اونجا تو ماشین اینجوری گفتم اومدم خونه واسه رفیقم تعریف کردم اون پرم کرد ازونطرفم مامانم میگفت ...

حالا درست شد

مامانت ک درست میگه 

ببین شوهرِ من آه در بساط نداشت ۴ سال رابطه امون طول کشید تا تونست بیاد خواستگاری 

خودشم میگفت من فعلا بیکارم پول ندارم ماشین ندارم اما نگفت بیا جدا شیم 

پسره هیچی نداره تحمل حرف حق رو نداره ب جا اینکه بگه بمون تا ثابت کنم ب مامانت ک جنم دارم برگشته ب تو گفته جدا شیم بهتره

بهترین کارو‌کرد بنظرم اگه اونقدر رو خودتون و تصمیماتون مصمم نیستین و یکی دیگه سوارتون میشه بزارین بر ...

بابا منه خر من مگ چندسالمه ۱۸ سال بیشتر ندارم خر شدم بچگی کردم به حرف مامانمو رفیقم گوش کردم رفتم دایرکت یارو حالا هم مث سگ پشیمونم دیشبم ازش عذر خواهی کردم ولی بلاک کرد 

الان این شد مادری ک تر زد توی همه چیز؟ درست تر میتونست با پسره صحبت کنه نه غرورشو له کنه هی بزنه تو ...

الان تو غرورشو له نکردی؟ کار تو که بدتر از مامانت بوده

درضمن با بی احترامی به مامانت فقط خودتو کوچیک کردی پیش پسره، تو از همون خانواده ای،وقتی توهین میکنی به اونا انگار که به خودت توهین کردی

دنبال مقصر نباش، هرکس به سهم خودش مقصر بوده و الان دیگه همه چی تموم شده ، سعی کن باهاش کنار بیای

•|•       ما چون ز دری پای کشیدیم،کشیدیم...امید ز هرکس که بریدیم،بریدیم...دل نیست کبوتر که چو برخاست،نشیند...از گوشه بامی که پریدیم،پریدیم... خلاصه‌که‌اینجوریاست🤍🙂🦋                                             ببین‌چه‌چشایی‌داری‌که‌به‌چشمم‌اومد:))