2777
2789
عنوان

من خیلی هارو دیدم که ( لطفا بیاین)

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 63 پست
حالا فک میکنی ازدواج میکردی چه فرقی میکرد؟باید همون درس رو میخوندی تا دیپلم بگیری کنارش یک خرس گنده ...

خب نمیخوندم 😂😁

مثل بقیه دخترا زندگی میکردم 

میرفتم بیرون میومدم 

راحت...

نه اینکه پدرم دربیاد همین دیپلم بگیرم

یه دختر  کوچولو مهربون که به خودش اومد دید یهو بزرگ شده  دید دیگه از یخمک خردن ذوق نداره یهو دید داره ۱۹ ساله میشه 

خوب خدا رو شکر گارد نگرفتید اصرار کنید روی موضوع قبول کردید که فشار سینگلی باعث همچین حرفهایی شده نک ...

نمیدونم والا ولی ادم ایتقدر با سن بالا ازدواج نمیکنه دیگه نهایت ۲۳/تا ۲۵ سال ـ

یه دختر  کوچولو مهربون که به خودش اومد دید یهو بزرگ شده  دید دیگه از یخمک خردن ذوق نداره یهو دید داره ۱۹ ساله میشه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا فک میکنی ازدواج میکردی چه فرقی میکرد؟باید همون درس رو میخوندی تا دیپلم بگیری کنارش یک خرس گنده ...

ولی من میتونستم برم سرکار ارایشگری و یه دیپلم فنی بگیرم الان موفق بودم

نمی دونم چی بگم ولی خود دخترا راضی مادرشم راضی پدرشم راضی

ترک ها یه ضرب المثل دارن میگن قمار باز وقتی باخت نخنده بگه به جهنم که از غصه دق میکنه 

هیچ وقت ظاهر زندگی ادم ها رو نبین  انقدر ادم دیدم هفته قبلش ماه عسل و مسافرت بودن هفته ی بعد تو راهرو های دادگاه 

هیچ کس نمیگه ازدواج بده ولی ازدواجی که عاقلانه و با ادم درست باشه  

نتیجه ی این فکرها شده امار وحشتناک طلاق چون فقط میگن شوهر کنیم  وقتی رفتن تو زندگی تلزه میفهمن چه گلی گرفتن به سرشون مجبورن یا یه عمر خودشون و بچه هاشون بسوزن و بسازن یا  طلاق بگیرن خودشون و چندتا بچه رو  اواره و درمونده کنن 

ترک ها یه ضرب المثل دارن میگن قمار باز وقتی باخت نخنده بگه به جهنم که از غصه دق میکنه هیچ وقت ظاهر ز ...

والا مادرم از مجردی من ناراحته

نمیدونم والا ولی ادم ایتقدر با سن بالا ازدواج نمیکنه دیگه نهایت ۲۳/تا ۲۵ سال ـ

اصلا با ۲۲ به قول شما 

تصادف و مریضی و بی پولی سن و سال میشناسه 

الان در برابر هر چندتا ازدواج چندتاش طلاقه زن مستقل مجبور نمیشه از چاله در بیاد بیفته تو چاه با یکی بدتتر از اولی ازدواج کنه 

اصلا با ۲۲ به قول شما تصادف و مریضی و بی پولی سن و سال میشناسه الان در برابر هر چندتا ازدواج چندتاش ...

نمیدوتم والا بمونیم خونه بابامون بهتره

عزیزم این ها نارحتی داره هرجای دنیا باشه این افراد به جرم پدوفیل بودن دستگیر میشن جز ایران

سنت پیغمبره دیگه 

داریم میریم 2025 قرار نیست همه چی سنتی و جاهلانه و بدون علمی پشتش قابل قبول باشه

مذهبیا قبول دارن مامان بزرگم میگه اگه دختری بعد پریودی مجرد باشه خدا نون از سفره پدر مادر میگیره

گفتم که از یه جایی جاهلیت باید قطع بشه

تو فامیل ما که قطع نشده من خودم تلاش میکنم شوهر نکردم حالا اگ کردم دخترمم مستقل بار میارم

تو فامیل ما که قطع نشده من خودم تلاش میکنم شوهر نکردم حالا اگ کردم دخترمم مستقل بار میارم

حقیقتا برام باور این افکار سخته چون میبینم که پدر و مادر خودم و اطرافیانم با ازدواج زود مخالفن

امیدوارم خانواده ات پنجره های ذهنشون رو برای تغییر باز کنن

حقیقتا برام باور این افکار سخته چون میبینم که پدر و مادر خودم و اطرافیانم با ازدواج زود مخالفنامیدوا ...

خداکنه