2777
2789

مال من ۸۰۰ تاس

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من دوست دارم تاریخ تولدامونو جمع کنم و سکه اش اون باشه با گل رز سفید

ولی خب اگه پسری باشه خونه بده ۳دنگ و اینا که خیلی عالیه

مثل روانشناس های با سابقه راهنماییت میکنم ولی تو زندگیم مثل روانی های با سابقه عمل میکنم!

توی جلسه بله برون برادرم پدرزنش یه حرف خیلی قشنگی زد

میگفت: من همیشه به فلانی میگم دخترم مهریه ی تو مهر است محبت است عشق است آرامش است نه پول و سکه که پول نه خوشبختی میاره نه عشق نه آرامش

حرفش خیلی عمیق بود هرکسی نمیتونه درکش کنه

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم
من دوست دارم تاریخ تولدامونو جمع کنم و سکه اش اون باشه با گل رز سفیدولی خب اگه پسری باشه خونه بده ۳د ...

اوووه جمع کنی خیلی زیااد میشه 👀😂

آخرش هم زیر خاک آرام خواهیم گرفت، مایی که روی این خاک، آرامش را از هم میگیریم! زندگی کوتاه است…فرصتی برای غم خوردن نیست
مال من ۲۷۴۰ سکه سولی صرفا چون عددش خاص بود😁

واو 

آخرش هم زیر خاک آرام خواهیم گرفت، مایی که روی این خاک، آرامش را از هم میگیریم! زندگی کوتاه است…فرصتی برای غم خوردن نیست