2777
2789
عنوان

دخترخاله شوهرم یه حرفی زد الان معنیش فهمیدم❗

| مشاهده متن کامل بحث + 763 بازدید | 30 پست
چرا با این افراد قطع رابطه نمی‌کنید؟

جرأت داری به همسرم بگو شده منو طلاق بده دخترخالش رو ول نمیکنه دوستای صمیمی هستند 

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از همسرت باید ناراحت باشی ن دخترخالش ارتباطت رو باهاشون کم کن

امکانش نیست اینا همسن و سال هستند با هم رفت و آمد خیلی زیاد دارند بدون منم همو می‌بینند یا خونه هم میرن

شما اولا خودت مقصری که گذشته و رابطه ای که داشتی رو تعریف کردی اتفاقا برای اشناییت گذشته طرف خیلی مهمه مخصوصا برای ازدواج شاید طرف قاا**تلل بوده یا .... 

بعدا آقایون با خانواده شون اینطوری هستن جزئیات رابطه شون با دوس**ت دختره رو میگن خیلی واضح و اینکه چه ربطی به دخترخاله شوهرتون داره ؟؟؟

❤️روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت❤️
بهتره به شوهرت بگی محلش نده اینجوری میسوزه

شوهرم کارای شخصیش هم انجام میده میبرتش خرید می‌رسونه اینور اونور کاش بی محلی بود فقط

خب رفت و آمد رو کمتر و محدود کن

من دوست دارم ولی ما تو عقدیم شوهرم بگم نرو خونه دخترخالت یا اون نیاد خونه خالش

حرصم میگیره دیگه معلوم نیست چیا رفته گفته شک ندارم با این دخترخالش خیلی درددل کرده حررفای خصوصی ما ر ...

تو هم جوری وانمود کن ک شوهرت کل رازای اونو بهت گفته دفعه بعد دیدیش بگو حالا خداروشکر یکیم پیدا میشه ک گذشتت براش مهم نباشه 

شما اولا خودت مقصری که گذشته و رابطه ای که داشتی رو تعریف کردی اتفاقا برای اشناییت گذشته طرف خیلی مه ...

عزیزم منو شوهرم تو عقدیم زیر سقف نیستیم بعدش رابطه قبلی من ۳ سال پارتنر با یکی همکلاسیم بودیم دیگه چیزی نبود قابل مثلا پنهان کاری باشه مشکلی هم ندارم راستش هم باشه میگم.

شوهرم و دخترخالش کلا با هم صمیمی هستند از بچگی مثلا تعریف می‌داده از من خوشش اومده بعد راهکار می‌گرفته چکار کنه چی بگه چی کادو بگیره اونم پایه اینکارا

جرأت داری به همسرم بگو شده منو طلاق بده دخترخالش رو ول نمیکنه دوستای صمیمی هستند

اتفاقا قطع رابطه با چنین فردی که شوهرت باهاش رفیقه درست نیست چون اینطوری حداقل میفهمی بینشون چه خبره ولی اگه قطع رابطه کنی دیگه مطمئن باش این ارتباطشون مخفیانه ادامه داره و تو هم ازش کاملا بی خبر میمونی