2777
2789

اولا بگم به قدر کافی با نزدیکیش به همسرم منو حرص میده ولی الان این موضوع ما نیست❌

شوهرم تو آشنایی کلا باهاش درددل می‌کرده از من می‌گفته اینا دوستم داره و میخواد ازدواج کنه بعدش آقا برداشته گذشته من و دوست پسر سابقم و رابطمون و اینا هم تعریف کرده‼️

حالا دخترخاله به من گفت قدر میلادو بدون خیلی دوستت داشته با این موضوع هم کنار اومده من خر هم نفهمیدم تیکه انداخته گفتم آره خیلی پسر خوبیه که منو درک کرده 🤬

حالا دارم حرص میخورم که نفهمیدم چی بگم دیر شده دیگه چطوری میتونم حرفش رو جواب بدم❓

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

1️⃣ گذشته هیچ ارتباطی به کسی نداره که بخواد بپذیره یا نپذیره و منتش رو سر آدم باشه

2️⃣ خودشون هم والا نه دخترخاله نه شوهرم دست کمی نداشتن تو این زمینه 

حالا دیگه هیچی 

چیزی نگو 

فقط ب شوهر دهن لقت دیگه هیچ حرفی نزن

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بگو عزیزم یروزم قطعا یکی تورو درک میکنه و باهات کنارمیاد🙂

لبخند بزن و زندگی کن...لذت ببر از خوشی های ساده ...برقص و آوازبخوان...که این زندگی جز به شادی وآرامش ب چیزی نمی ارزد...
حالا دیگه هیچی چیزی نگو فقط ب شوهر دهن لقت دیگه هیچ حرفی نزن

حرصم میگیره دیگه معلوم نیست چیا رفته گفته شک ندارم با این دخترخالش خیلی درددل کرده حررفای خصوصی ما رو هم گفته باشه

حرصم میگیره دیگه معلوم نیست چیا رفته گفته شک ندارم با این دخترخالش خیلی درددل کرده حررفای خصوصی ما ر ...

از همسرت باید ناراحت باشی ن دخترخالش 

ارتباطت رو باهاشون کم کن 

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-
بگو عزیزم یروزم قطعا یکی تورو درک میکنه و باهات کنارمیاد🙂

شوهر داره مجرد بود یه چیزی بارش میکردم

اینو اصلا جواب نده ازش رد شو..چون مطرح شدنش و ادامه دار شدنش چیز خوبی نیست

آره فکر می‌کنه حساس شدم ولی یه روزی یه تیکه بارش میکنم

قبل از جواب دادن به دختر خاله یه زیپ محکم برای دهن شوهرت بدوزآخه مرد هم اینقدر دهن لق و خاله زنک

دیگه شک ندارم مسایل خصوصی ما رو هم رفته پیشش گفته رفیق پایه همدیگن انگاری 

دختر خاله مقصر نیست مقصر شوهر دهن لقته برو پاره اش کن تا مسائل خصوصی زنشو جایی جار نزنه

تو دوستی رفته ازش راهکار هم گرفته چی بگم چیکار کنم چی بخرم واسش و اینا بعدش هم توضیح با جزییات دیگه آب از سر ما گذشته