2777
2789

این دفعه که پریود شدم خون ریزیم فوق العاده زیاده

به طوری که دیشب ساعت دوازده تا الان شلوارم پر شده تختم یه ذره لک شده

البته خداروشکر ملحفه داشت روش

ولی انقدر خونریزی عادیه؟دیشیدانقد خسته بودم یادم رفته پاشم عوض کنم

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

وقتی خونریزیت زیاده باید چن بار پاشی بری سرویس تخلیه شه اون حجم از خون من شب اول پریودی خوابام یکی دو  ساعتس چون من پریودیم طوریه که حتما باید پا شم تهلیه شه اگه نه یهو کمر درد بدی میگیریم و میفهمم ک باید پا شم سریع

وقتی خونریزیت زیاده باید چن بار پاشی بری سرویس تخلیه شه اون حجم از خون من شب اول پریودی خوابام یکی د ...

میدونی آخه من تجربه ندارم خیلی ممنونم که بهم گفتی

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الهی عزیزم شب اول ک خونریزی زیاده حتما پا شو دو سه بار چن سالته مگه؟

د

تقریبا ۱۵

دروشیت بگیر اینجوری لازم نیست ملافه بشوری 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
دتقریبا ۱۵

دخمل قشنگم برای شبا علاوه بر نواربهداشتی بزرگ , دو سه تا دستمال کاغذی هم تا کن بزار رو نوارت جلوی واژنت که خونها رو کاملا جذب کنه و از نوار نزنه بیرون . من هر وقت خونریزی زیاد دارم اینکارو میکنم حتی در طی روز که شلوار و لباسم لک نشه