هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از همنظرها به خوبی استقبال میشه🤣
من شبای اول پریودی که خونم زیاده روی مبل نشسته میخوابم که سریع برم سرویس و دراز نمیکشم که تختم خونی نشه.
به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
دخترم۴ماه دیگه ۹سالش تموممیشه ده سال رو شروع میکنه قدش زیاد بلند نیست مگه میشه ده سالگی پریود بشه ؟ ...
عزیزم من دخترم سینه هاش تو ۹ سالگی جوونه زد دکترم بردمش گفت طبیعیه و ده سالگی پریود شد چون قدش بلند بود داروی پیشگیری از پریود هم بهش ندادند گفتند این داروها عوارض زیاد داره و ....