2777
2789
عنوان

عادیه از دیشب تا همین الان که خواب بودم همه تختم پر خون شده یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 33 پست

من شبای اول پریودی که خونم زیاده روی مبل نشسته میخوابم که سریع برم سرویس و دراز نمیکشم که تختم خونی نشه.

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دخترای خوشگلم شما که ۱۵سالتونه وتجربه های اولتون ب مادرتون بگید واستون پوشاک بچه سایز بزرگ بگیره برا ...

عزیزم منم دخترم ده سالشه طفلی شب اول خیلی پریودش زیاذه براش پوشک پزرگ سال گرفتم مگه پوشک بچه اندازه یه نوجوان میشه؟؟ 

دخمل قشنگم برای شبا علاوه بر نواربهداشتی بزرگ , دو سه تا دستمال کاغذی هم تا کن بزار رو نوارت جلوی وا ...

عزیزم این راه کار کاملا اشتباه و غیر بهداشتی هست ایجاد عفونت می‌کنه 

دخمل قشنگم برای شبا علاوه بر نواربهداشتی بزرگ , دو سه تا دستمال کاغذی هم تا کن بزار رو نوارت جلوی وا ...

دستمال کاغذی میگن عفونت میاره موقع پریود هم که احتمال عفونت بیشتره میگن استفاده نشه بهتره

واسه من نمیتونم وجود نداره اگه بخوام حتما میتونم خدایا به امید خودت💪
عزیزم منم دخترم ده سالشه طفلی شب اول خیلی پریودش زیاذه براش پوشک پزرگ سال گرفتم مگه پوشک بچه اندازه ...

دخترم۴ماه دیگه ۹سالش تموم‌میشه ده سال رو شروع میکنه قدش زیاد بلند نیست مگه میشه ده سالگی پریود بشه ؟؟؟؟😥😥

تنها و غریب و بی کس 

دخترم۴ماه دیگه ۹سالش تموم‌میشه ده سال رو شروع میکنه قدش زیاد بلند نیست مگه میشه ده سالگی پریود بشه ؟ ...

عزیزم من دخترم سینه هاش تو ۹ سالگی جوونه زد دکترم بردمش گفت طبیعیه و ده سالگی پریود شد چون قدش بلند بود داروی پیشگیری از پریود هم بهش ندادند گفتند این داروها عوارض زیاد داره و ....

ده سال ؟؟؟ مگه دختر ده ساله پریود میشه ؟؟؟؟

الان عزیزم تو کلاسشون چند نفر پریود شدند سن بلوغ خیلی اومده پایین من و خواهرام همه بالای ۱۲ سال پریود شدیم اما خوب الان 😐😕