2777
2789

من دیشب خیلی خوابم میومد چون چن روز بود خوب نخوابیده بودم به خودشم گفتم ولی همین که خوابیدم نیم ساعت نشده بچه بیدار شد گفتم تو پاشو بخوابونش گفت من بدنم درد میکنه فلان ولی بعدش پاشد رفت دیدم بچه باز گریه میکنه پا شدم ددیم آقا نشسته اصلا سمت بچه نرفته منم اعصابم خورد شد دو سه تا حرف بارش کردم گفتم حق نداری بیای تو اتاق اونم نیومد الان میبینم جا انداخته تو پذیرایی خوابیده 

ادامه بدم دعوا رو؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من گفته باشم 😂 اگه انقد حرف گوش کنه همون اول گوش میداد خب 😄

😂😂😂 خو حق نداری بیای اتاق حالت دعوایی داره آخه زودتر آدم لج میکنه 😂😂

ولی خو عصبانی بودی حرفم بش زدی این جمله حق نداری بیای دیگه لزومی نداشت بگی، دیگه تکرارش نکن

من گفته باشم 😂 اگه انقد حرف گوش کنه همون اول گوش میداد خب 😄

اینا اون چیزی که به نفع شونه گوش میدن،😄 ادامه نده دیگه حیف روزای قشنگ زندگیمون رو با لجبازی خراب کنیم

من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰
شاید شوهرش تو عصبانیت و ناراحتی بگه (بیا منو بکش و راحتم کن)این خانوم باید بره شوهرشو بکشه!؟

خب الان ادامه بده خوبه ؟دعوا را هر چی کش بدی بدتر میشه بچه هم که دارن اون طفل چه گناهی کرده؟