2777
2789
یک هفته گذشتهالان ترشحات زیاد هست رقیق بدون رنگ و بدون بوبی بی چک ویور هم زدم پایین ترین قسمت هاله م ...

دلدرد هم داری؟؟ حس ضعف و خستگی و خوابالوگی؟ بی بی چک باید هر 2 روز ک تکرار میکنی خیلی رنگش پر رنگ بشه.  دیگه تکرار نکردی؟ 

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چه جیگری داشته اینو بهت گفته 😕🤣 همسرت می‌دونه اگر خانمی در دوران pms یا پری قتل انجام بده غیرعمد به حساب میاد یا نه ؟؟؟🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

هرچی بیشتر میدانم، میدانم که هیچ چیز نمیدانم 🧠🫀

امروز یکم پررنگ تر از سه شنبه شد

اه پس مبارک. حتما برو ازمایش بده استراحت کن پله زیاد بالا پایین نکن زیاد سوار ماشین نشو 

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

در واقع غیرعمده 🤣🤣🤣🤣صرفا جهت شوخی گفتم من هر از گاهی سر به سر همسرم میزارم اینطوری که حساب کار دستش بیاد ، که متاسفانه ضایع ام می‌کنه میگه آدم با این صورت کوچولو مگه لات میشه ☹️

ازدواج موقت میشه

خیلی عذر میخواهم یعنی اینقدر بی حیاست و از تو خجالت نمیکشه و حساب نمیبره؟! اگر بحث بچه داریه گوشش و بگیر بگو دست کن تو جیبت بریم کلی هزینه کنیم هزارتا راه هست از درمان گرفته تا رحم و ... 😠😏پروو شده یکم از بس که تو ضعف بیخودی نشون دادی اصلا همچین حقی نداره😠

بچه ها شما جای من باشید چکارمیکنید؟شوهرم خیلی خوبه هم اخلاقش هم ظاهرش.من تو رابطه مشکل دارم نمیتونم نیازشو برطرف کنم ۷ساله تحت درمانم ولی فرقی نکردم.شوهرمم بشدت گرمه .اگه بگه جدابشیم ولی شما نخوایید حاضرید موقت با یکی باشه؟