2777
2789
عنوان

شوهرم کاری کرده

406 بازدید | 29 پست

کاری کرده از خانوادش متنفرررر بشم بچه ها هیچوقتت منو در نظر نگرفته فقط باید هم من هم خودش در خدمت خانوادش باشیم یه بار پیشنهاد بده دعوتشون کنم نتونم یعنی مثل مامورای ساواک باهام برخورد میکنه یعنی فقط باید گوش به فرمانش باشم تا خوب باشه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیفهمه دوران پیری و بیماری اونی ک ب دردش میخوره همسرش هس نه پدر و مادرش

ببین یک سری وسط خونه تکونی گفت زنگ بزن خواهرم بیاد گفتم بذار خونه رو حمع کنیم بعد بلاییی به سرم آورد فقط خدا میدونه

[QUOTE=365879640]بلاخره اگر با هوش و درایت بودی میتونستی تا پنجاه درصد تشخیص بدی همون موقع عقد  منتها ادم یاسنش ...[/QUOTE 

متوجه شدم منتها عاشق بودم 

ازونحایی متوجه شدم که قرار بود بیاد بریم حلقه بخریم ساعت ۶ غروب 

ولی ساعت ۸ شب اومد گفت مادر و خواهرمو بردم بازار باهاش دعوا کردم ولی عشق کورک کرده بود چون ازدواج ما شدیدا عاشقانه بود 

دقیقا شوهر من اوایلش خیلی بهتر بود روز به روز بدترررر شد

ببینید من الان میرم فروشگاه جنس بخرم  تموم مشخصات اجناس رو میخونم بعد جنسمو برمیدارم 

اینکه دیگه بحث یه عمره  چجور میشه ازش گذشت

ببینید من الان میرم فروشگاه جنس بخرم تموم مشخصات اجناس رو میخونم بعد جنسمو برمیدارم اینکه دیگه بحث ...

اشتباه کردم البته اینم بگم اوایل واقعا خوب بود به خانوادش می‌رسید ولی با من شدیداً عاشقانه برخورد میکرد کم کم همه .ی عوض شد یهو من شد جهنمی و اون شد نگهبان جهنم الآنم در حال طلاقم