2777
2789
عنوان

انتخاب رشته

84 بازدید | 28 پست

ذهنم همش مشغوله نمیدونم بخاطر سنمه یا چی ولی همش درحال فکر کردنم بیشترشم انتخاب رشته‌س میخوام انسانی وردارم از یه ور میترسم از یه ور حس میکنم از پسش برمیام ، اگه کسی هست اینجا رشته‌اش انسانی باشه لطف کنه به سوالام جواب بده

من انسانی ام عزیزم با اون چیزی که فکر میکردم فرق داره ولی خب بازم دوستش دارم

من سواد ندارم میشه انگشت بزنم 🌚                                   من عاشق فیلمم 💜💫    عاشق فیلم با معنا یک فیلم با معنا می تونه از صد تا کتاب آموزنده تر باشه سعی کنید فیلم خوب ببینید  سریال خوب ببینید ما بیشتر وقتمون در اوقات فراقت صرف فیلم میکنیم پس باید یاد بگیریم وقتمون و تلف نکنیم 🕑                     
من انسانی ام عزیزم با اون چیزی که فکر میکردم فرق داره ولی خب بازم دوستش دارم

ریاضیش بیشتر راجب چه موضوعیه؟من واقعا ریاضیم متوسطته و در حد عالی نیست بنظرت از پسش برمیام؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من انسانیم 

رشته ایه که دوستش  داشتا باشی میتونی از پسش بربیای.

حفطیاته 

دروس مهمش علوم و فنون فارسیه که ضریبش بالاس 

فارسی تخصصی نیس ولی ضریبش بالاست 

رشته های اینده دار تو انسانیه 

در حال حاضر بازار کار انسانی بهتر از رشته های دیگه اس

من انسانیم رشته ایه که دوستش داشتا باشی میتونی از پسش بربیای.حفطیاته دروس مهمش علوم و فنون فارسیه ک ...

راستیتش بیشترین ترسم واسه ریاضیشه چون از دبیرا که میپرسم اکثرا میگن دفترچه ریاضی کنکورو پر کردن و خیلی بهشون کمک کرده ادبیاتمم خیلی عالیه خدایی

راستیتش بیشترین ترسم واسه ریاضیشه چون از دبیرا که میپرسم اکثرا میگن دفترچه ریاضی کنکورو پر کردن و خی ...

ریاضی دهم که دو فصل اولش محاسباتیه دو فصل آخرش حفظی

ریاضی یازدهمم کلا 70 صفحست و خیلی راحت

راستیتش بیشترین ترسم واسه ریاضیشه چون از دبیرا که میپرسم اکثرا میگن دفترچه ریاضی کنکورو پر کردن و خی ...

بیین ریاضیش معمولیه سخت نیس نیاز نیس عالی باشی

ولی برای کنکور دره راست میگن خیلی پیچیده اس ولی دروس حفظی و راحتی هم داره که میتونی اونا رو کار کنی و توی کنکور بزنی توابع جز راحتترین بحث هاست

ریاضیش بیشتر راجب چه موضوعیه؟من واقعا ریاضیم متوسطته و در حد عالی نیست بنظرت از پسش برمیام؟

راحت ترین ریاضی رو داره حتی منی که ریاضیم در حد  ۱۵ بود می تونم امسال ۱۷ رو بگیرم 

من سواد ندارم میشه انگشت بزنم 🌚                                   من عاشق فیلمم 💜💫    عاشق فیلم با معنا یک فیلم با معنا می تونه از صد تا کتاب آموزنده تر باشه سعی کنید فیلم خوب ببینید  سریال خوب ببینید ما بیشتر وقتمون در اوقات فراقت صرف فیلم میکنیم پس باید یاد بگیریم وقتمون و تلف نکنیم 🕑