ذهنم همش مشغوله نمیدونم بخاطر سنمه یا چی ولی همش درحال فکر کردنم بیشترشم انتخاب رشتهس میخوام انسانی وردارم از یه ور میترسم از یه ور حس میکنم از پسش برمیام ، اگه کسی هست اینجا رشتهاش انسانی باشه لطف کنه به سوالام جواب بده
من انسانی ام عزیزم با اون چیزی که فکر میکردم فرق داره ولی خب بازم دوستش دارم
من سواد ندارم میشه انگشت بزنم 🌚من عاشق فیلمم 💜💫 عاشق فیلم با معنا یک فیلم با معنا می تونه از صد تا کتاب آموزنده تر باشه سعی کنید فیلم خوب ببینید سریال خوب ببینید ما بیشتر وقتمون در اوقات فراقت صرف فیلم میکنیم پس باید یاد بگیریم وقتمون و تلف نکنیم 🕑
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
ریاضیش بیشتر راجب چه موضوعیه؟من واقعا ریاضیم متوسطته و در حد عالی نیست بنظرت از پسش برمیام؟
راحت ترین ریاضی رو داره حتی منی که ریاضیم در حد ۱۵ بود می تونم امسال ۱۷ رو بگیرم
من سواد ندارم میشه انگشت بزنم 🌚من عاشق فیلمم 💜💫 عاشق فیلم با معنا یک فیلم با معنا می تونه از صد تا کتاب آموزنده تر باشه سعی کنید فیلم خوب ببینید سریال خوب ببینید ما بیشتر وقتمون در اوقات فراقت صرف فیلم میکنیم پس باید یاد بگیریم وقتمون و تلف نکنیم 🕑