2777
2789
عنوان

شوهرم کاری کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 29 پست
[QUOTE=365879640]بلاخره اگر با هوش و درایت بودی میتونستی تا پنجاه درصد تشخیص بدی همون موقع عقد منته ...

دقیقا 

باید همونجا دست میکشیدی 

البته خیلی سخته ولی بعضی ها درجا تا ببینند که طرف با ایده هاشون درتضادند  درجا پس میکشند 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم اصصصصلا دلم به زندگی نیست ولی جرات طلاقم ندارم با بچه

بیشتر تاپیکاتو خوندم

به هیچ وجه بجه دوم نیار

خودتو گرفتارتر نکن

اکه یه روز بریدی راحتر بتونی تصمیم بگیری

بچم تنهاست و فلانه کلا بزار کنار ..بزرگ بشه ازت تشکر میکنه 

شوهرت تو پذیرایی شبا فیلم های ناجور  نگاه میکنه احتمالا

یجور مرضه

ساده و بی ریا
شوهرت چندسالشه چقدر نادونه شوهرت یعنی جایی برای کمی عقل نذاشته

بچه کوچولو ۳۵ سالشه 

فقط یه چیزی خیلی برام عجیبه من بعداز ۶ سال به اصراررررر خیلی زیاد خودش باردار شدم قبل از بارداری مشکلم فقط بچه ننه بودنش بود همینکه باردار شدم و خیال کردم اوضاعش بهتر میشه یهو دیدم اصلا عوض شد اونقدر اخلاق و رفتارش عوض شد که خودمم موندم چرا کتک میزنع دعوام می‌کنه اصلا یه چیزایی ازش میبینم فقط از آدم روانی میشع دید هر چی ازش میپرسم مشکلت چیه چرا اینجوری شدی فقط میزنع خیال می‌کنه در حقم لطف می‌کنه نمیزنه تو شکمم میرنه تو سر و کله ام باورت میشه به دندون ایمپلنت داشتم آنقدر محکم زد که ایمپلنت کنده شد افتاد تو گلوم رفتم دکتر دکتر گفت چی باعث شده این کنده بشه این خیال محکمه