کاری کرده از خانوادش متنفرررر بشم بچه ها هیچوقتت منو در نظر نگرفته فقط باید هم من هم خودش در خدمت خانوادش باشیم یه بار پیشنهاد بده دعوتشون کنم نتونم یعنی مثل مامورای ساواک باهام برخورد میکنه یعنی فقط باید گوش به فرمانش باشم تا خوب باشه
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
شوهرت چندسالشه چقدر نادونه شوهرت یعنی جایی برای کمی عقل نذاشته
بچه کوچولو ۳۵ سالشه
فقط یه چیزی خیلی برام عجیبه من بعداز ۶ سال به اصراررررر خیلی زیاد خودش باردار شدم قبل از بارداری مشکلم فقط بچه ننه بودنش بود همینکه باردار شدم و خیال کردم اوضاعش بهتر میشه یهو دیدم اصلا عوض شد اونقدر اخلاق و رفتارش عوض شد که خودمم موندم چرا کتک میزنع دعوام میکنه اصلا یه چیزایی ازش میبینم فقط از آدم روانی میشع دید هر چی ازش میپرسم مشکلت چیه چرا اینجوری شدی فقط میزنع خیال میکنه در حقم لطف میکنه نمیزنه تو شکمم میرنه تو سر و کله ام باورت میشه به دندون ایمپلنت داشتم آنقدر محکم زد که ایمپلنت کنده شد افتاد تو گلوم رفتم دکتر دکتر گفت چی باعث شده این کنده بشه این خیال محکمه