2777
2789
عنوان

اگه خبر ازدواج یا رل اکستون رو بشنوید ناراحت میشید یا خوشحال❓

| مشاهده متن کامل بحث + 505 بازدید | 52 پست

خوشحال باش خدا بهت همه چی داده دیگه نیازی نیست فکر اون باشی تو دیگه همسر آقای مهندسی بفهمه دلش میشکنه هم از گندم ری میشی هم از خرمای بغداد

مسیح فرمودحقیقتی که حتی در تاریکی از گفتن آن هراس داشتید روزی در روشنایی شنیده خواهد شد و ایمانی که در کنج خانه ها آموختید روزی بر پشت بام ها فریاد خواهند زد.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه نگووووو اون الان دیگه مال یکی دیگه اس چندش شده 😭😫

عزیزم ایشالا موقعیت بهتر واسه شما میاد

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

من تو عقدش رفتم و تا امروز خوب نشدم

راستی ، توی فکر این نباش ک اگه با آدم اشتباه رفت ، من میشم نجات دهندش ک  مسیر درست پیدا کنه ....

اول به تو اصلا ارتباطی نداره ،  بعدم مسیر درست یا غلط رو اون با قلبش تشخیص میده نه با معیار های تو

منپسر دایم اومد خواستگاریم جوابم بهش نه بود بعد رفت ی زنی گرفت ک هیییچ جوره هم ترازش نبود ، اصلا خندت میگرفت .... 

ولی الان 20 ساله عاشقانه ترین زندگیو دارن .... اونقدر همو دوست دارن ، احترام هم میذارن ، همو مثه دو تا فرشته میبینن

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....
من اگ بفهممم رفته با یکی دیگ ازدواج کرد قرار منو رها کنه خوشحال میشم

هنوز دنبالت می‌کنه مگه؟

نه من فقط عجقمو دوز داشتم هیشکی اون نمیشههههه😭😭

بعد که رفت با یکی دیگه سعی نکردی ارتباطی بگیری پیامی بیرونی چیزی ؟

این وسط کی تعیین میکنه ادم درست کیه؟

یه سری معیارها مشخصه دیگه مثلا من وقتی با اکسم کات کردم یه دختره خراب دانشگاه سعی کرد موقعیت استفاده کنه خودشو بهش نزدیک کنه خودم جلوش در اومدم نزاشتم

بعد که رفت با یکی دیگه سعی نکردی ارتباطی بگیری پیامی بیرونی چیزی ؟

نهههه هیشکی اندازه اون دوزم نداش هیشکی برام اون نمیشد پولدار بودااا خرپوله خرپول ولی فقط خرپول چون جز پول دیگه عیچی نداش نههههههه من ثروتمو از دس دادم 😭😭😭😫😫😫😫😫

وضعیت پرنسس هامون 🧔‍♀️🤣
خوشحال باش خدا بهت همه چی داده دیگه نیازی نیست فکر اون باشی تو دیگه همسر آقای مهندسی بفهمه دلش میشکن ...

به فکرش که نیستم نهایتاً تو دانشگاه ببینمش همین ولی بالاخره احساس آدما شاید تا آخر عمر یه سری خاطرات با خودش همراه باشه

من شنیدم

هم ناراحت بودم (دلیل خاصی نداشت ولی در کل آدم ته دلش یکم ناراحت میشه)

هم دو برابرش خوشحال چون دیگه دست از سر من برداشت خلاص شدم از پیامای وقت و بی وقتش😂

همیشه لحنم آروم و مهربونه و اکثر وقتا شوخی میکنم،پس فکرای بد نکن🙆🏻‍♀️🩷‌کاربری تا آبان ۴۰۳ برای من نبوده🙏🏻