2777
2789
عنوان

اگه خبر ازدواج یا رل اکستون رو بشنوید ناراحت میشید یا خوشحال❓

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 52 پست
خب مال ما یکم پیچیده تره همکلاسی هستیم یکی دخترا میخواست بعد کات من بهش نزدیک بشه دختر خرابی بود هدف ...

میبینی ، آدمها ذاتن خودخواهن 

تو ب خاطر اون نبود ک جلو دختره گرفتی ب خاطر خودت بود

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به فکرش که نیستم نهایتاً تو دانشگاه ببینمش همین ولی بالاخره احساس آدما شاید تا آخر عمر یه سری خاطرات ...

به هر حال باید ازش دوری کنی تا زندگیت نابود نشه

مسیح فرمودحقیقتی که حتی در تاریکی از گفتن آن هراس داشتید روزی در روشنایی شنیده خواهد شد و ایمانی که در کنج خانه ها آموختید روزی بر پشت بام ها فریاد خواهند زد.

شاید ی ادمی ک ب چشم ما خرابه با طرف خیلی خوب و متعهد میشه اصلا هیچی صفر یا صد نیس

این دختره آمارش من از مدرسه دارم واقعا خرابه که میگم 

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

میبینی ، آدمها ذاتن خودخواهن تو ب خاطر اون نبود ک جلو دختره گرفتی ب خاطر خودت بود

آره راست میگی خودمم نمی‌خواستم باخت داده باشم این وسط

به هر حال باید ازش دوری کنی تا زندگیت نابود نشه

مرسی اصلا نمی‌زارم رو زندگی خودم اثر بزاره الان تو دورترین حالتیم یه دانشگاهی فقط با هم میریم

مرسی اصلا نمی‌زارم رو زندگی خودم اثر بزاره الان تو دورترین حالتیم یه دانشگاهی فقط با هم میریم

خدا هر نعمتی رو یه بار به آدم میده من به جای تو بودم کلا دانشگاهمو عوض میکردم اون اگه میخواستت برای رسیدن بهت تلاش میکرد والانم اگه دوست داشته باشه هیچوقت بهت نگاهم نمیکنه تا زندگیتو داشته باشی

مسیح فرمودحقیقتی که حتی در تاریکی از گفتن آن هراس داشتید روزی در روشنایی شنیده خواهد شد و ایمانی که در کنج خانه ها آموختید روزی بر پشت بام ها فریاد خواهند زد.

این دختره آمارش من از مدرسه دارم واقعا خرابه که میگم

ی دختری بود همسایه داییم اینا 

داییم هم امارشو داشت 

از شانس یکی میره خواستگاری و از داییم تحقیق میکنه 

دایی میگه این دختر خرابه هر روز بایکی فلان 

حالا اون ازدواج سر میگیره 

بعد چند وقت حرف پیش میاد پسره میگه من بینهایت خوشبختم همسرم گذشته شو گفته اما دیگه اون اشتباها رو نمیکنه 

برا همین میگم تو هم نمیدونی اینده ۲نفر باهم چی میشه شاید اونم خوب شد